27
Mayıs
2024
Pazertesi
EDREMİT - BALIKESİR

Ülkücülerden yeşil seferberlik

100 ÜLKÜCÜ, 100 AĞAÇ DİKTİ

Balıkesir’in Edremit Ülkü Ocakları Teşkilatı yönetimi, başlattıkları ‘Yeşil Seferberlik’ kapsamında, ilçenin oksijen ve manzara zengini tepesi olan Ülkü Tepe’de ağaç fidanları dikti.

Ülkü Ocakları mensubu yaklaşık 100 genç, yanlarında getirdikleri Sedir ve Fıstık Çamı fidanlarını, önceden belirlenen alanlara dikti. 100’den fazla ağaç fidanını Ülkü Ocakları Başkanı Umut Pulat öncülüğünde toprağa gömerek sulayan Ülkücü gençler, amaçlarının yeşil bir Edremit olduğunu vurguladı.

Ülkü Tepe Sosyal Tesisleri’nde kahvaltı yapan Ülkücülere, ilçenin MHP’li Belediye Başkanı Av. Tuncay Kılıç’ta eşlik etti. Başkan Kılıç, Ülkücü gençlerin, yeni nesillere örnek olduğunu hatırlatarak, “İlçemizdeki Ülkü Ocakları Teşkilatımızın çalışmalarını yakından takip ediyor, tüm faaliyetlerine elimden geldiği kadar destek olmaya gayret gösteriyorum. Yapılan bu çalışmalar gerçekten gelecek nesillere örnek teşkil etmekle birlikte, bölgemiz için hayırlı işlerdir. Başkan Umut Pulat ve ekibine, Edremit halkı adına teşekkür ediyorum” dedi.

Ülkü Ocakları Başkanı Umut Pulat ise, “Bizler Edremit Ülkü Ocakları olarak, Milliyetçi ruhu ile, Atatürk’ün izinde, Türk örf ve geleneklerimizi koruyarak, yeni genç nesiller oluşmasında fayda sağlamaya çalışırken, bulunduğumuz bölgeleri de en iyi biçimde güzelleştirip, korumak ve kollamakla kendimizi görevlendirdik. Bu duygu ve düşünceler ile, yeşil seferberliği başlattık. Bunun gibi, sosyal, kültürel, eğitici, sportif ve sanatsal çalışmalarımız Ülkü Ocaklarımız bünyesinde yürütülmektedir. Destek veren, kurum, kuruluş, dernek, oda, sivil toplum kuruluşu ve kişilere teşekkürlerimizi borç biliriz” diye konuştu.

100 ÜLKÜCÜ, 100 AĞAÇ DİKTİ
100 ÜLKÜCÜ, 100 AĞAÇ DİKTİ
100 ÜLKÜCÜ, 100 AĞAÇ DİKTİ
İHA
Yayın Tarihi : 6 Aralık 2009 Pazar 16:50:02
Güncelleme :7 Aralık 2009 Pazartesi 09:47:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?