25
Mayıs
2024
Cumartesi
EDREMİT - BALIKESİR

Yalçın Dümer’den Kılıç’a ziyaret

ÜNLÜ OYUNCU DÜMER’DEN BAŞKAN KILIÇ’A ZİYARET

Ünlü oyuncu Yalçın Dümer, Balıkesir’in Edremit ilçesine gelerek Belediye Başkanı Av. Tuncay Kılıç’a nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

“Hasan Boğuldu” filminin başrolünü 1990 senesinde Hülya Avşar ile paylaşan ünlü oyuncu Yalçın Dümer, Edremit Belediye Başkanı Av. Tuncay Kılıç’a makamında nezaket ziyaretinde bulundu. Belediye Başkanı Tuncay Kılıç, Yalçın Dümer ve beraberindeki arkadaşlarını makamında bir süre konuk etti. Edremit Körfezi’nin meşhur zeytin ve zeytinyağına hayran olduklarını söyleyen ünlü oyuncu Dümer, zeytin yaprağı çayını da çok beğendiğini söyledi.

Belediye Başkanı Kılıç’ın başarılı çalışmalarını takdirle karşıladığını ve kendisi ile yakın dost olduklarını vurgulayan Yalçın Dümer, “Edremit ilçesinde yaşayan tüm vatandaşlar, kültüre, sanata ve spora hak ettiği değeri veren, şehircilik konusunda örnek bir yönetim sergileyen bir belediye başkanına sahip oldukları için çok şanslılar. Başkan Tuncay Kılıç ve ekibine çalışmalarında başarılar diliyorum. Ben Edremit Körfezi’ne her geldiğimde mutlaka başkan Kılıç’ı ziyaret eder, ilçenin gelişimi ile ilgili bilgiler alırım” diye konuştu.

Belediye Başkanı Av. Tuncay Kılıç ise, “Sayın Yalçın Dümer arkadaşımın tüm eserlerini yakından takip etmeye çalışıyorum ve başarısını takdir ediyorum. Gerçekleşen bu ziyaretten dolayı kendilerine teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 11 Ekim 2010 Pazartesi 14:57:04
Güncelleme :11 Ekim 2010 Pazartesi 15:36:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?