18
Mayıs
2024
Cumartesi
EDREMİT - BALIKESİR

Yaşlıların mangal keyfi

YAŞLILARIN ZEYTİNLİ’DE MANGAL KEYFİ

Demokratik Sol Parti (DSP) Zeytinli Belde Örgütü Kadınlar Kolu tarafından Kızılay Huzurevi sakinlerine mangal partisi düzenledi.

DSP Kadınlar Kolu ve Zeytinli Belediyesinin Zeytinli çayı kenarındaki Çınaraltı aile çay bahçesinde yaşlılar haftası nedeniyle düzenlediği mangal partisine 25 huzur evi sakini katıldı.

“Mutlulukları sözleri kadar yüzlerinden de belli olan bu değerli insanlarla beraber olmak bize duygulu anlar yaşattı. Bu insanlarda ki bilgi birikimine hayran kaldık. Hepsinde bambaşka yaşam öyküleri var.”diyen DSP Zeytinli Belde örgütü Kadın Kolları Başkanı Nilgün Obuz, “Yaşlılarımız, geçmişimizi geleceğe taşıyan, yarınlarımızı kuran, millet olma bilincinin tarih sayfalarını dolduran çınarlarımız olarak, kültür ve medeniyetimizin en değerli taşlarıyla süslenmiş baş tacımızdır. Yaşamlarının her dönemini toplumumuza hizmetle geçirmiş yaşlılarımızın ömürlerinin sonuna kadar yaşama bağlı kalmaları hayatlarının son dönemlerini onurlu ve itibar görerek geçirmeleri gerekmektedir. Bu bizim kültürümüzün bir parçasıdır.” dedi.

Huzur evi yönetiminin, Huzurevi konuklarına gösterilen ilgiden dolayı verdikleri teşekkür belgesi, DSP Kadın Kolları adına Nilgün Obuz tarafından gururla kabul edildi.

Mangal partisine katılan Zeytinli Belediye Başkanı S.Hasan Arslan misafirlerimiz diye adlandırdığı huzur evi sakinleri ile tek tek sohbet ederek sorunları ile ilgili bilgiler aldı. Arslan,“Yaşlılara gösterilen saygı ve sevgi bir milletin uygarlık göstergesidir. Onlar, bizleri bu günlere getiren en büyük değerlerimiz. Onlara ne kadar hürmet etsek azdır. Bizlere böyle güzel bir gün yaşatan kadın kollarımıza teşekkür ederim.”dedi.

Belediye Meclis üyesileri Aynur Salı ve Ahmet Çelik, DSP Zeytinli Belde başkanı Kadir Baykam ve belde yönetiminin katıldığı mangal partisi akşam saatlerine kadar sürdü.

YAŞLILARIN ZEYTİNLİ’DE MANGAL KEYFİ
YAŞLILARIN ZEYTİNLİ’DE MANGAL KEYFİ
İHA
Yayın Tarihi : 28 Mart 2010 Pazar 13:08:05
Güncelleme :28 Mart 2010 Pazar 13:13:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?