18
Mayıs
2024
Cumartesi
EDREMİT - BALIKESİR

'Yeğen telefon çalıyor'u kim çıkarttı?‎

ÜNLÜ SANATÇI TUNCEL KURTİZ:

Ünlü sinema sanatçısı Tuncel Kurtiz’in sevilen dizi ‘Ezel’deki tiplemesiyle birlikte kendi sesiyle cep telefonlarında yayılan ‘Yeğen Telefon Çalıyor’ melodisini kendisinin çıkartmadığını söyledi.

Yayına başladığı günden itibaren ‘Kurtlar Vadisi’ adlı sevilen diziye rakip olan ve baş rollerini Kenan İmirzalıoğlu ve Tuncel Kurtiz’in paylaştığı ‘Ezel adlı dizinin ‘Dayı’ lakaplı sevilen oyuncusu Kurtiz, kendi sesiyle cep telefonlarına ‘Yeğen Telefon Çalıyor’ şeklinde yayılan melodiyi kabul etmedi.

Dizinin ses montajları esnasında kendisinden ‘Yeğen Telefon Çalıyor’ cümlesinin söylenmesini rica ettiklerini ve ardından bu cümlenin dizi müziğiyle eşleştirildikten sonra hızla tüm cep telefonlarına yayıldığını söyleyen Tuncel Kurtiz, telefon melodisi olarak bu cümleyi söylemediğini belirtti.

Balıkesir’in Edremit ilçesine bağlı Güre beldesinin Çamlıbel köyünde bulunan ‘Zeytinbağı’ isimli mekanında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Tuncel Kurtiz, “Ben cep telefonlarına melodi olması için bir söz söylemedim. Sadece benden bu sözü söylememi rica etmişlerdi ve bunu kayıt altına almışlar. Sonra da tüm ‘Ezel’ dizisi hayranlarının cep telefonlarında bu sesi melodi sesi olarak duymaya başladım. Bundan rahatsız da değilim” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 24 Ağustos 2010 Salı 12:41:02
Güncelleme :24 Ağustos 2010 Salı 19:53:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?