19
Mayıs
2024
Pazar
EDREMİT - BALIKESİR

Zabıta çarşı karakolu hizmette

Balıkesir’in Edremit Belediyesi, pazaryerinin kurulduğu bölgeye ‘Zabıta Çarşı Karakolu’ kurdu.

Gaziilyas Mahallesi’nde Pazarlık camisi yanında oluşturulan nokta ile halka daha kolay iletişim kurulmasını hedeflediklerini belirten Belediye Başkanı Tuncay Kılıç, Bizim felsefemiz hizmetin geçiciliği değil, kalıcılığıdır. Halkımız her türlü şikayetini direk olarak buradan da yapabilecek ”şeklinde konuştu.

Esnaf ise büronun açılmasını memnunlukla karşılarken, bölgenin canlanması için belediyenin çalışma yapmasını istedi. Eskiden hastanenin bölgeye büyük canlılık getirdiğini belirten esnaf, “Şimdi bu bölgede dükkanlar bir bir kapanıyor. Eski hastanenin bulunduğu yere mutlaka birinci basamak sağlık hizmeti verilen bir yerin kurulması, buranın yeniden eski canlığı kazandırır”şeklinde konuştular.

Balıkesir’in Edremit ilçesine bağlı Kadıköy beldesinde, belediye pazaryeri düzenleme çalışmalarına başladı.

Kadıköy Belediye Başkanı Hasan Özel, pazaryerinde pazarcı esnafının ve halkın alışveriş esnasında karşılaştığı sorunları ve güçlükleri gidermek amacıyla ekiplerin bir dizi çalışma başlattığını bildirdi.

Öncelikli olarak ana yol üzerinde kurulan pazaryeri, Eroğlan Mahallesi Yeşil Cami sokağına alındı. Ekipler, amaçlarının vatandaşların pazaryerinde alışveriş sırasında ve yolda sıkışıklık yaşamaması olduğunu belirttiler. Uygulamadan memnun kaldıklarını belirten vatandaşlar, yetkililere teşekkür ettiler.

iha
Yayın Tarihi : 18 Haziran 2009 Perşembe 11:03:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?