19
Mayıs
2024
Pazar
EDREMİT - BALIKESİR

Zeytinli Belediyesi'nden tanıtım atağı

Balıkesir’in Edremit İlçesi’ne bağlı Zeytinli Belediyesi, beldenin tarihini ve geleneklerini anlatan bir kitap hazırlıyor.

Beldenin tanıtımı ve tarihini geleceğe aktarmak için başlatılan çalışmalar sürerken, Zeytinli’nin en yaşlı insanlarından alınan bilgiler yanında çeşitli kaynaklardan yararlanılıyor. Belediye Basın Bürosu görevlileri Saim Köse ve Nazmiye Günay tarafından hazırlanan kitapta, Zeytinli’nin tarihi, coğrafyası, kültürü ve geleneklerinin yanında beldede bulunan iş yerleri, turizm işletmeleri ve belediye hizmetleri de yer alacak.

Belediye Başkanı Şadan Aytaç, beldeyi tanıtıcı bir yayın bulunmadığını belirterek, kitap, CD ve kuracakları web sitesi ile bu eksikliği gidereceklerini söyledi. Henüz hazırlık aşamasında olan çalışmanın en kısa zamanda bitirilmesini hedeflediklerini ifade eden Aytaç, "Hazırladığımız kitapta Zeytinli ile ilgili A’dan Z’ye her şey olacak" dedi.

BALIKESİR (İHA) -
Yayın Tarihi : 5 Aralık 2004 Pazar 10:39:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Nurettin KAYA IP: 85.104.110.xxx Tarih : 4.03.2008 15:47:02

sayın Nazmiye Günay hanım ile Saim Köse beyefendi, Yörenizle ilgili bu güzel çalışmanızdan dolayı tebrik eder başarılarınızın devamını dilerim. Benim de Altınkum Mahallesi sedir cad.Serkan sitesinde yazlık evim var.Hazırlamakta olduğunuz kitap ve dökümana mutlak ihtiyacımız var.nasıl temin edilecek .Saygılarımla Allah'a emanet olunuz.Nurettn KAYA PTT Başmüdürlüğü ELAZIĞ tel:0 533 475 56 23