26
Mayıs
2024
Pazar
EDREMİT - BALIKESİR

Zeytinli’de ‘hayır’ harekatı

ZEYTİNLİ’DE ‘HAYIR’ HAREKATI

Balıkesir’in Edremit ilçesi Zeytinli Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) belde örgütü düzenlenen törenle referandum startını verdi. Referandum kapsamında CHP’liler, çalmadık kapı gitmedik, köy bırakmayacaklarını belirttiler.

Altınkum Mahallesi belde binasındaki toplantıya, CHP il yönetim kurulu üyesi Mehmet Ertaş, CHP Edremit İlçe Başkanı Mahmut Ceylan, CHP Zeytinli Belde Başkanı Özkan Saka, Kadın Kolları Başkanı Zehra Aksoy ve çok sayıda partili ve vatandaşlar katıldı.

Zeytinli Belde Başkanı Özkan Saka, referandum için özel bir komisyon kurarak kapı kapı dolaşacağız. Bu komisyonda herkes yer alabilir. Buna rağmen çalmadık kapı gitmedik, köy bırakmayacağız. İktidar partisi, devlet imkanlarıyla çalışıyor, bizler ise kendi imkanlarımızla çalışıyoruz. Hal böyle olunca biz daha çok çalışmamız gerekiyor” diye konuştu.

CHP il yönetim kurulu üyesi Mehmet Ertaş ise ‘hayır’ kampanyası için merkezden gelen materyaller biraz geçikti. Bizde bunları kendi imkanlarımızla yapalım ve bir an önce çalışmalarımızı hızlandıralım. Karşımızdakiler makineli tüfekle saldırıyor. Bizler ise süngüyle savaşıyoruz. Ancak unutulmamalıdır ki, Çanakkale’de süngüyle zafer kazandık. Şimdide zafer kazanmamız gerekiyor. Vatandaşlarımıza Anayasaya ‘hayır’ı anlatacağız“dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 17 Ağustos 2010 Salı 15:38:03
Güncelleme :17 Ağustos 2010 Salı 17:13:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?