27
Mayıs
2024
Pazertesi
EDREMİT - BALIKESİR

Zeytinli'de sünnet şöleni

Balıkesir’in Edremit ilçesine bağlı Zeytinli Belediyesi, 28 ihtiyaç sahibi ailenin çocuklarını unutulmaz bir program düzenleyerek sünnet ettirdi.

Altınkum Mahallesi Atatürk Meydanı’nda gerçekleşen sünnet şölenine DSP Balıkesir Milletvekili Hüseyin Pazarcı, Zeytinli Belediye Başkanı Hasan Arslan, başkan yardımcıları, İlçe tarım müdürü Hüseyin Acar, DSP Edremit İlçe Başkanı Mehmet Görk, DSP Ayvalık İlçe Başkanı Hüsamettin Aydoğan, DSP Gömeç İlçe Başkanı Mehmet Pehlivan, DSP Havran İlçe Başkanı Emre Ergamalıoğlu, belediye meclis üyeleri ve davetliler katıldı.

Gece başlayan kına merasiminde, bayanlar sünnet çocukları etrafında kına döndürdü. Daha sonra, 28 sünnet çocuğunun altınlarını milletvekili, Belediye Başkanı ve diğer protokol mensupları taktı. Şölen eğlencesi öncesinde konuşan Belediye Başkanı Hasan Arslan, “Toplumumuzun sosyal ve kültürel hayatında çok önemli yer tutan geleneklerimizden biri olan sünnet töreni için bir aradayız. Mutla ve heyecanlı olan bu çocuklarımızın önemli günlerini paylaştığınız için çocuklar ve aileleri adına sizlere teşekkür ediyoruz. Sosyal belediyecilik anlayışımızın bir geleneği olarak, bu yıl ikincisini düzenlemiş olduğumuz Zeytinli Belediyesi Toplu Sünnet Şöleni etkinliklerimize hoş geldiniz” dedi.

Konuşmanın ardından yapılan havai fişek gösterisi çocukların ve davetlilerin nefeslerini kesti. Daha sonra gecede Roman dars Grubu sahne aldı ve gösterileriyle büyük alkış topladı. Gösteriler esnasında da sünnet çocuklarına animasyonlar yapıldı. Gecenin en büyük sürprizi ise, milyonların gönlünde taht kuran Balıkesirli sanatçı İsmail Özkan oldu.TSM eserleriyle sahne alan ünlü sanatçı Özkan, diğer tüm şarkılarını da istek üzerine okuyarak, davetlilere unutulmaz saatler yaşattı. İsmail Özkan’ı tüm protokol mensupları tebrik etti ve başarılarının devamını diledi.
İsmail Özkan da, sünnet şölenini gerçekleştiren Zeytinli Belediyesi’ne teşekkür ederek, sünnet çocuklarıyla yakından ilgilendi.
 

iha
Yayın Tarihi : 19 Temmuz 2009 Pazar 15:20:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?