1
Haziran
2024
Cumartesi
GÜNCEL

Akçay - Midilli arası seferler başladı

Akçay ile Yunanistan’nın Midilli Adası arasında sefer yapması için Akçay Belediyesi ve Edremit Ticaret Odası’nın garantörlüğünde kiralanan Hızlı Deniz Otobüsü 1 Ekim 2005 Cumartesi günü Midilli Adası’na ilk seferini gerçekleştirdi. İlk seferde 18 yolcu Akçay’dan Midilli’ye gitti.

Akçay Belediyesi ve Edremit Ticaret Odası’nın garantörlüğünde kiralanan, Demre Tur Seyahat Acentesi tarafından işletilen “Bodrum Prenses” isimli Hızlı Deniz Otobüsü 1 Ekim 2005 Cumartesi günü 18 yolcu ve 6 mürettebatı ile gerçekleştirdi.

Akçay Belediye Başkanı Cahit İnceoğlu, “Belediyemiz, Ticaret Odası ve Demre Tur ile birlikte sürdürdüğümüz çalışmalar meyvesini vererek Midilli seferleri başladı. Yapılan seferlerin ve karşılıklı geliş gidişlerin Akçay başta olmak üzere Körfez bölgesine hem turizm ve tanıtım açısından hem de ekonomik olarak önemli yararlar sağlayacaktır” dedi.

Başkan İnceoğlu seferlerin başlamasında ki katkılarından dolayı Denizcilik Müsteşarı İsmet Yılmaz’a da teşekkür etti. Seferleri düzenleyen Demre Tur Seyahat Acentesi Sahibi Adem Kuşçuoğlu’da seferlerin haftada üç gün yapılacağını kaydetti, oluşan talebe göre sefer sayılarının değerlendirileceğini söyledi.

Kenthaber
Yayın Tarihi : 6 Ekim 2005 Perşembe 13:58:11
Güncelleme :7 Ekim 2005 Cuma 12:19:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?