28
Mayıs
2024
Salı
GÜNCEL

Akçay Belediyesi öğrenci taşımaya başladı

Akçay Belediyesi otobüsü Akçay ile Edremit arasında öğrenci servilerine başladı. Belediye Başkanı Cahit İnceoğlu, servislerin yoğunluğun yaşandığı sabah, öğle ve akşam saatlerinde yapıldığını söyledi.

Eğitim öğretim yılında ikinci dönemin başlamasıyla birlikte Akçay Belediyesi öğrenci servislerine başladı. Akçay Belediyesi otobüsü öğrencilerin okullara giriş ve çıkışlarının en yoğun olduğu sabah, öğlen ve akşam saatlerinde Akçay ve Edremit’ten karşılıklı olarak seferler yapacak.

Akçay Belediye Başkanı Cahit İnceoğlu, öğrenci yoğunluğunda yaşanan sıkıntıları değerlendirerek ikinci yarı yıl ile birlikte servislere başladıklarını belirterek, “İmkanların kısıtlı ve bir otobüsümüz olmasına rağmen Edremit’e gidip gelen öğrencilerimizin yaşadığı sıkıntıları göz önüne alıp, eğitim öğretim yılının ikinci döneminde öğrenci servislerine başladık” dedi. Akçay Belediyesi öğrenci servisi her gün saat 07.55, 11.55, 17.25’te Akçay Fatih Caddesi’nden kalkarak Edremit Eski Garaj son durak olmak üzere seferlerini yapacak. Yine Edremit Eski Garaj’dan 10.30, 12.55, 18.25 saatlerinde kalkan seferler Akçay Fatih Caddesi’nde son bulacak.

.
Yayın Tarihi : 6 Şubat 2006 Pazartesi 20:57:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?