24
Mayıs
2024
Cuma
GÜNCEL

Edremit'in çehresi değişiyor

Balıkesir'in Edremit İlçesi'nin girişi 15 günde tamamlanarak törenle hizmete açıldı. Akçay Caddesi'nde yolun açılışı için düzenlenen törene Kaymakam Vekili Havran Kaymakamı A. Murat Kayhan, Belediye Başkanı Yunus Bozbey ile çevre ilçe ve beldelerin belediye başkanları, daire amirleri ve vatandaşlar katıldı.

Belediye Başkanı Yunus Bozbey, ilçenin çehresinin değiştiğini belirterek, "Güzel ilçemizi daha modern hale haline getirebilmek için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Alt yapı, refüj, yağmur suyu kanalları döşenerek asfaltlanan 600 metre gidiş, 600 metre de geliş yolu olmak üzere toplam bin 200 metre genişliğindeki yolu 15 gün gibi kısa sürede tamamladık" dedi.

Bozbey, "Biliyorum, işyeri sahipleri mağdur oldu. Ancak böyle kalıcı hizmetler başka türlü olmuyor" diyerek, ilçenin kabuk değiştirdiğini, kapalı spor salonunun 2006 Haziran ayında tamamlanacağını, lise inşaatına da 15 gün sonra başlanacağını, jeotermalin ise 7 bin 500 konuta çıkarıldığını anlattı. Ardından yolun kurdelesi 8 kişi tarafından 8 makasla kesildi.

İHA
Yayın Tarihi : 13 Eylül 2005 Salı 17:20:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?