1
Haziran
2024
Cumartesi
GÜNCEL

Porotokolden huzurevine ziyaret

Balıkesir'in Edremit İlçesi'nde, protokol üyelerinin bayrama hastanede giren vatandaşlar ile huzurevlerini ziyareti sırasında duygulu anlar yaşandı.

Edremit'te bayramlaşma töreni kaymakamlıkta Ekrem Büyükata'nın konuklarını kabulüyle başlarken, protokol üyeleri daha sonra sırasıyla belediye, İlçe Emniyet Müdürlüğü, Edremit Devlet ile Kazdağı Devlet Hastaneleri, İlçe Jandarma Komutanlığı, cezaevi ve huzurevini ziyaret etti.

Edremit Kaymakamı Ekrem Büyükata, Belediye Başkanı Yunus Bozbey, Cumhuriyet Başsavcısı Can Konuklar, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı İbrahim Ayhan Vural, Emniyet Müdürü Mehmet Yeler, siyasi parti temsilcileri ile daire amir müdürleri, Edremit Devlet Hastanesi ve Kazdağı Devlet Hastanesi'nde yatan hastaları ziyaret ederek acil şifalar diledi.

Hastaneleri dolaştıktan sonra huzurevine giden protokolü karşısında gören huzurevi sakinleri ise, gözyaşlarına hakim olamadı. Kaymakam Büyükata ile Belediye Başkanı Bozbey'in ellerini öperek bayramlarını kutlamasından dolayı mutluluktan ağlayan huzurevi sakinleri, "Allah sizi başımızdan eksik etmesin" diye dua etti.

.
Yayın Tarihi : 11 Ocak 2006 Çarşamba 15:34:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?