18
Mayıs
2024
Cumartesi
GÜNCEL

Zeytin'li örnek belediyeler arasında

Belediye Meclis Salonu'nda TODAİ yetkililerinden Prof. Dr. Kamil Ufuk Bilgin başkanlığındaki 5 kişilik ekip, "Yerel Yönetim Hizmetleri'nin Niteliğinin Geliştirilmesi" projesinin tanıtımı ile ilgili olarak Belediye Başkanı Şadan Aytaç ve meclis üyelerine, daire amir müdürlerine bilgi verdi.

Prof. Bilgin, Zeytinli Belediyesi'nin çalışmalarını yakından takip ettiklerini, projeye uygun çalışma yapıldığını gözlemlediklerini, kara suyunun kimyasal yollarla arıtılması yanında katı atık geri dönüşüm projelerinin çok iyi uygulandığını belirtti. Belediye Başkanı Şadan Aytaç, prensip olarak TODAİ'nin çalışmalarını kendilerine yakın bulduğunu belirterek, "Belediyeler bu sistemi yakalamak ve uygulamak zorundalar. Şimdilik projeyi izliyor, inceliyor, yoğun bir şekilde Zeytinli Belediyesi ile Edremit Körfezi Belediyeler Birliği'nde çalışmalarımızı sürdürüyor ve doğru yolda olduğumuza inanıyorum" dedi.

TODAİ, pilot seçilen belediye teşkilatlarına ve yörede yaşayan halkın, içme suyunu sağlamak, katı atığın bertaraf edilmesi ve katı atık alanlarında hizmetlerin ekonomik, teknik ve ekolojik açılardan iyileştirilmesini sağlamak amacıyla proje geliştiriyor.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Ağustos 2005 Pazartesi 19:39:20
Güncelleme :16 Ağustos 2005 Salı 01:37:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?