22
Mayıs
2024
Çarşamba
YAŞAM

22. hayat arkadaşını göstermek için para istedi

Balıkesir'in Edremit ilçesinde resmi ve dini nikâhlı toplam 21 kez evlenen 6 çocuk ve 6 torun sahibi 65 yaşındaki Mahmut Kaya, bir TV programına çıktıktan sonra 22. hayat arkadaşını Ordu'dan buldu. Yeni hanımının kimliğini ve yüzünü basından sır gibi saklayan Mahmut Kaya, medyaya çıkmak için para istedi.

Edremit ilçesinde "Kazanova Mahmut" diye tanınan Mahmut Kaya, başından geçen 21. evlilikten sonra internet aracılığı ile evlenme ilanı verdi. Bunu duyan TV kanalları, Kaya ile irtibata geçerek programlarına konuk etmek istedi. En son Kanal D'de Seda Sayan'ın konuğu olan 6 çocuk ve 6 torun sahibi Kaya, program sonrası Ordu'dan arayan 40 yaşındaki bir bayanla tanıştıktan sonra evlenmeye karar verdi.

Sözkonusu kadın bohçasını alarak Edremit'teki Mahmut Kaya'nın evine gelerek birlikte yaşamaya başladı. Mahmut Kaya'nın 22. kez yeni bir hayat arkadaşı bulduğunu duyan basın mensupları, Mahmut Kaya ve hanımının kapısını çaldı. Yeni hanımıyla basın mensuplarına görüntü vermeyen Mahmut Kaya, birtakım şartlar ileri sürdü.

.
Yayın Tarihi : 9 Aralık 2005 Cuma 00:07:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?