21
Mayıs
2024
Salı
ERDEK - BALIKESİR
Ücretsiz Üye Olun.
Kendi sayfanızı kendiniz yapın.

Acet Otel

Otelimiz Marmara'nın incisinde, Erdek'te denize sıfır konumunda, gün batımının deniz üzerinden izleyebileceğiniz Türkiye' de az bulunan nadir bir yerleşkededir. 42 mt. cepheli dinlenme alanımız adeta denizle iç içe bir şekildedir. Ailenizle ve arkadaşlarınızla çok rahat ve huzurlu vakit geçirebileceğiniz bir şekilde tasarlanmıştır. Otelimiz Erdek Kapıdağ Yarımada'sının yeşilin mavi ile birleştiği bir noktada kurulmuştur. Kapıdağ Yarımadası'na yapılan doğa yürüyüşleri için çok özel bir konumda yer almaktadır. Otelimizde bulunan kapalı havuzumuz ise deniz yerine havuzu tercih etmek isteyen müşterilerimizin hizmetindedir. Plaj için müşterilerimize sağlanan şezlong ve şemsiye hizmetimiz ücretsizdir.

Odalarımız :

3 ü suit olmak üzere toplam 40 odamız bulunmaktadır. Her odada sizlerin rahatı düşünülerek ergonomik bir şekilde tasarlanmıştır. Oda balkonlarımızdan denizin her rengini ve gün batımını izleyerek dinlenebilirsiniz(ön cepheye bakan odalarımızda balkon bulunmaktadır, arka cephe doğa ve dağ manzaralı odalarımızda balkon bulunmamaktadır). 24 saat sıcak su, oda servisi, Tv uydu yayını, minibar , klima, oda içi duş ve wc, internet bağlantısı, saç kurutma makinası, günlük oda temizliği ile müşteri memnuniyetini her alanda yaşayacağınız şekilde sizlerin hizmetindedir.. 

Ücretsiz otopark, açık ve kapalı restaurant, konferans salonu, cafe, bar emanet kasa, kapalı havuz ve teras keyfi .

İlgili Kişi :
Adres1 :Ali Haydar Sarı Sahil Yolu Erdek / Balıkesir
Adres2 :
Posta Kodu :10200
Telefon :+90 266 835 65 72
Faks :+90 266 835 11 32
Elektronik Posta
Internet Sitesi

Önemli Not:

Kenthaber, Rekabetin korunmasına ilişkin dizinde yer alan ve yer almak isteyen tüm tüzel/gerçek kişiler için hiç bir ayrım yapmadan kayıt imkanı tanır. Kayıt olabilmek için tek koşul ücretsiz üye olmanızdır.

Üye olduktan sonra bilgilerinizi size verilen panelde "Firmalarım" linkine tıklayarak gönderebilirsiniz. Ekibimiz kısa zamanda bilgilerinizi teyit edip sayfanızın yayına açılmasını sağlayacaktır.

Bilgilerinizdeki eksiklik ve hataları bildirmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Detaylı, özgün bir sayfa hazırlamak ve dizinimizden daha verimli faydalanmak isterseniz (ücretli) bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Kenthaber, herhangi eksiklik, yanıltıcı bilgi yada amacını aşan bir durum olması halinde kesinlikle sorumlu tutulamaz. Bu ve benzeri durumları bildirmek üzere bizimle iletişime geçebilirsiniz.