16
Mayıs
2024
Perşembe
ERDEK - BALIKESİR

Asrın yeniden sahnelerde

Balıkesir'in Erdek ilçesinde kimliği belirsiz kişilerin sopalı saldırısına uğrayarak hastanelik olan ve yoğun bakımda tedavi gören rock şarkıcısı Asrın, 3 haftalık aranın ardından Erdek'teki bir barda yeniden sahne alarak hayranlarıyla buluştu.

Erdek'te sahne aldığı bardan çıktıktan sonra evinin önünde, yüzleri çoraplı 3 kişinin saldırısına uğrayan ve başına aldığı darbeler sonucu beyninde ödem oluştuğu için Bandırma Devlet Hastanesi'nde 10 gün tedavi gören Asrın, taburcu olmasının ardından bir süre İstanbul'daki evinde dinlendikten sonra yeniden sahnelere döndü. Erdek'te çalıştığı A Bar'da 3 haftalık aranın ardından yeniden hayranlarıyla buluşan Asrın'ı çok sayıda hayranı ilk gecesinde yalnız bırakmadı. Gece yarısına doğru sahne alan Asrın, barı dolduran çok sayıda hayranının büyük alkışları arasında sahneye çıktı. Programı öncesinde basın mensuplarına açıklama yapan Asrın, kendisine saldıranları tanımadığını ve tanımak da istemediğini ifade ederek, "Bu gece tekrar programa başlıyoruz. Saldırıyı ne yapanlara ne yaptıranlarla hiçbir ilgim yok, tanımıyorum bilmekde istemiyorum. Zaten bu kadar insandan sonra muhtemelen doğru yoldayım bunu da gördüm. Ben çok özlemiştim, gördümki onlarda beni özlemişler. Bu geçirdiğimizi zor 10 günde hepiniz yanımdaydınız. Gerçekten bende bilmiyorum, bişey bilmiyorum. Ama yapan ve yaptıran varsa Allah'a havale ediyorum. En önemlisi bu olsa gerek" şeklinde konuştu.

Asrın'a yapılan saldırının şahısların yüzlerinin görünmemesinden dolayı aydınlatılamaması nedeniyle bardaki ilk gecesinde güvenlik önlemleri alındı. Erdek Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi'nden iki sivil polisin herhangi bir saldırı ihtimaline karşılık barda müşteri kılığında oturduğu öğrenilirken, Asrın'ın da özel olarak bir koruma tuttuğu belirtildi. Asrın'ı hastane günlerinde de yanında olan nişanlısı Alev Kılıç da yalnız bırakmadı.
iha
Yayın Tarihi : 12 Ağustos 2007 Pazar 11:19:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?