16
Haziran
2024
Pazar
ERDEK - BALIKESİR

Halkın kutlamalara ilgisizliği

Balıkesir'in Erdek İlçesi'nde, Turizm Haftası kutlanmaya başladı.
Törenlere protokol mensupları ve öğrenciler dışında hiçbir vatandaş katılmazken, Kaymakam Cemil Aksak halkın törenlere olan ilgisizliğinden yakındı. Aksak, Erdek'in turizm yönünden kalkınması için turizm işletmecileri ve vatandaşların elbirliğiyle çalışmaları gerektiğini belirterek, "Haftanın başlaması dolayısıyla bugün tören düzenledik ancak gördüğümüz tabloya çok üzüldük. Turizm ilçesi olan Erdek'te vatandaşlarımızın bu anlamlı haftaya kayıtsız kalması üzücü bir durumdur" dedi.
Bu arada, Erdek Emniyet Müdürü Esat Taner, Polis Teşkilatı'nın 161. kuruluş yıldönümü kutlamalarına verdiği destekten dolayı, İhlas Haber Ajansı (İHA) muhabiri Ömer Turan'a teşekkür belgesi takdim etti. İHA'nın ilkeli habercilik anlayışından duyduğu memnuniyeti dile getiren Müdür Esat Taner, "Teşkilatımızın kuruluş yıldönümü faaliyetlerinde şahsım ve teşkilatıma gösterdiği yakın ilgi ve manevi desteğe, ayrıca turizm yöresi olan Erdek'e yaptığı katkılardan dolayı İHA'ya teşekkür ediyorum" dedi.
.
Yayın Tarihi : 18 Nisan 2006 Salı 15:16:04
Güncelleme :11 Mayıs 2006 Perşembe 23:43:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
MUZAFFER ÖZ IP: 88.242.46.xxx Tarih : 21.08.2006 18:51:30
ERDEK HALKINA BEDAVA BİR ŞEY DAĞITIRSANIZ YA DA KONSER DÜZENLERSENİZ KATILIR. BİR HAFTA ÖNCE CUMHURİYET MEYDANINDA ŞEKER PİLİÇ VE ERDEK EMNİYET MD.LÜĞÜ İŞBİRLİĞİYLE TİYATRO OYUNU TERTİP EDİLDİ. ÜCRETSİZ OLMASINA RAĞMEN YİNE DE HALKIN KATILIMI 500 KİŞİ KADARDI.