15
Haziran
2024
Cumartesi
ERDEK - BALIKESİR

Rock şarkıcısı Asrın, hastaneden taburcu oldu

Balıkesir'in Erdek ilçesinde geçen hafta kimliği belirsiz kişilerce demir sopalarla dövülerek hastanelik olan rock şarkıcısı Asrın, tedavi gördüğü hastaneden taburcu oldu.

Erdek'te sahne aldığı bardan çıktıktan sonra, evinin yakınlarında yüzleri maskeli 3 kişinin saldırısına uğrayan ve demir sopalarla dövüldükten sonra Bandırma Güven Karahan Devlet Hastanesi'nde yoğun bakımda tedavi altına alınan Asrın, bugün taburcu oldu. Bir hafta tedavi gördüğü hastaneden nişanlısı Alev Kılıç ile birlikte çıkan Asrın, hatsane çıkışında vatandaşların alkışlarıyla karşılandı.

Kendisine yüzlerine çorap taktıkları için saldırganların yüzlerini göremediğini belirten Asrın, olay hakkında da çok fazla birşey hatırlamadığını söyledi. Saldırıdan önce hiç kimseden herhangi bir tehdit almadığını ifade eden Asrın, "Olay hakkında bizim de bilgimiz yok. Programdan sonra oldu, çok fazla bir şey hatırlamıyorum. Ama şu bir gerçek; 12 yıldır bu işi yapıyorum ve 12 yılda ne kimseye tek lira borcum ne kimseden aldığım tek lira var. Bundan dolayı içim çok rahat. Hiç tehdit almamıştım. Olay sırasında gitarist akradaşım ve bardan bir misafirim vardı. Onlar da en fazla benim kadar gördü. Şüphelendiğim kimse yok. 3 kişiydiler, yüzlerine tanınmamak için çorap takmışlardı. Bundan sonra bir şey yapmayı düşünmüyorum. Benim yapacağım en güzel şey, bu insanlara sahnede cevap vermek.

Saldırırken bir şey söylemediler. Örneğin, siz şarkıcısının, ben sizden hoşlanmadım ve dövdüm. Bu insanların hakları ne olacak? Kimdir bu kişiler? Bununla ilgili bir şeyler yapmayı düşünüyorum. Şu yanlış anlaşılmasın, biz geri adım atacağız, program yapmayacağız; böyle bir şey kesinlikle yok. Tüm çalışmalarımız, programımız tam gaz devam edecek. 1 hafta sonra sahneye çıkacağım. Şimdi İstanbul'a gidiyorum, birkaç gün dinleneceğim. Olay barın önünde olmadı, evime giderken oldu. Bu piyasadan insanların bu tarz şeyler yapacağını tahmin etmiyorum. Zaten kaset çalışmaları içindeydim, bundan sonra da albüm çalışmalarına kaldığım yerden devam edeceğim. Bir ara oldu bizim için, bir tatil oldu" şeklinde konuştu.

Asrın, kendisini bekleyen arkadaşlarının arabasına binerek hastaneden ayrıldı.
iha
Yayın Tarihi : 30 Temmuz 2007 Pazartesi 14:25:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?