22
Mayıs
2024
Çarşamba
ERDEK - BALIKESİR

Sıcak hava Erdek sahillerini doldurdu

Hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerine çıkmasıyla, Balıkesir'in Erdek İlçesi ve Kapıdağ Yarımadası sahilleri serinlemek isteyen vatandaşlarla doldu.

Erdek'in Mavi Bayraklı plajları özellikle haftasonu denize girmek isteyen vatandaşların akınına uğradı. Erdek'te tatil yapan vatandaşların yanısıra Bandırma, Gönen ile çevre il ve ilçelerden de günübirlik tatil amacıyla çok sayıda kişi Erdek'e geldi. Erdek plajlarında sıcaklardan korunmak isteyenlere de günlüğü 5 YTL'den hasır şemsiyelerde kiralanırken, sıcaktan bunalan bazı tatilciler ise çevredeki otellerden aldıkları buz torbalarını yüzlerine koyarak serinlemeye çalıştı. Bazı vatandaşlar ise kiraladıkları jet-ski, muz ve deniz bisikletleriyle denizde gezerek eğlendiler. Erdek'in yanısıra Kapıdağ Yarımadası'ndaki Büyükbakraç, Tatlısu ve Dalyan sahillerinde de büyük yoğunluk yaşandı.
iha
Yayın Tarihi : 25 Haziran 2007 Pazartesi 15:25:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
deniz IP: 88.241.191.xxx Tarih : 1.07.2007 03:54:36
evet sıcaklar sahili doldurdu fakat insanların oturacak yer bulmakta zorlandıgını kimse yazmıyor sahile erdek halkı yada dısarıdan gelen turistler semsiye altında oturmak zorunda degiller hele ki ben bir erdekli olarak oturmak zorunda degilim sayın belediye baskanı lütfen sahile inipte erdek halkının denize girecegi rahat oturup güneşlenecegi bir yer bırakırsanız cok memnun oluruz.Buraya turist bekliyoruz gelen vatandaslar semsiyede oturmak zorunda degiller lütfen zahmet olmazsa ilgilenirmisiniz.