17
Haziran
2024
Pazertesi
POLİS/ADLİYE

Gönen, hedefine turizmi koydu

Kaplıcalarıyla meşhur Balıkesir'in Gönen İlçesi, belediyenin yaptığı yatırımlarla termal turizmin gözdesi olacak.

Köklü bir değişime giden Gönen Kaplıcalar A.Ş, ilk olarak Güneş Otel'e ek kür merkezleri yaptı. Buhar odaları ve jakuzi odaları yapılan otele, ayrıca çamur banyosu için odalar eklendi. Kadın ve erkek havuzları yapılarak, Türk hamamı ve göbek taşı da hizmete sokuldu. Ayrıca alt katta bulunan ve havasız olduğu gerekçesiyle tercih edilmeyen banyo kabinleri iptal edilerek, burada da düzenlemeye gidildi. Mevcut kabinlerin tercih edilmemesine sebep olan havalandırma genişletilerek sayısı azaltıldı.

İyileştirme çalışmalarına dahil edilen Park Otel'de de köklü değişime gidildi. Tüm kapı ve pencereleri PVC yapılarak asma tavanla güzelleştirilen Park Otel'in elektrik tesisatı yenilendi. Odalardaki tül ve perdelerin yanı sıra halıları da yenilenen otelde, banyolara duşakabin ilave edilip, bataryalar değiştirildi. İç ve dış düzlemesi yapılan Park Otel boyanarak yepyeni bir çehreye büründü.

Çalışmalar hakkında bilgi veren Belediye Başkanı ve Kaplıcalar Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Yakar, "Amacımız Gönen'i termal turizmde merkez haline getirmek. Aldığımız radikal karaları uygulamaya koyarak, otellerimizde köklü değişime gittik. Eksiklerimizi yerinde görerek, tamamlama çabası içindeyiz.

Buraya tedavi dışında tatil için gelen müşterilerimiz de var. Her yaştan ve her kesimden insanların kendileri için bir şeyler bulabileceği komplekslerimiz olacak. Vaatlerimiz arasında bulunan hizmetler birbiri ardına gerçekleşmeye başlayınca, vatandaşlarımızın bizlere olan güveni de arttı" dedi.

.
Yayın Tarihi : 16 Kasım 2005 Çarşamba 18:49:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?