14
Haziran
2024
Cuma
YAŞAM

Kar köylere ulaşımı kapattı

Marmara Bölgesi'ni etkisi altına alan yoğun kar yağışı sebebiyle, Bandırma-Gönen yolunda ulaşım Karayolları ve trafik ekiplerinin gözetiminde güçlükle yapılabiliyor. Gönen'e bağlı 80 köy yolu kar dolayısıyla ulaşıma kapandı.

Dün akşam saatlerinden itibaren etkisini arttıran kar yağışı, Gönen'e bağlı 80 köy yolu ulaşıma kapadı. Dün gece saatlerinde tipi nedeniyle bir süre trafiğe kapanan Gönen-Bandırma yolu, ekiplerin yaptığı çalışmalar sonunda ulaşıma açılırken, araçlar yolda Karayolları ve trafik ekiplerinin gözetiminde yolculuk yapabiliyor.

Gönen-Bandırma Karayolu'nun 20. kilometresinde akşam saatlerinde devrilen bir süt kamyonu ise ekiplerin uzun süren çalışması sonunda kaldırıldı. Çok sayıda araç ise buzlanma nedeniyle yoldan çıktı.

Gönen'in köy yollarının ulaşıma açılabilmesi için ekiplerin aralıksız çalıştığı bildirildi. Gönen merkezi de yoğun kar yağışı nedeniyle beyaz bir örtüye büründü. İlçe merkezindeki yollarda buzlanma yüzünden çok sayıda maddi hasarlı trafik kazası meydana geldi. Gönen Belediyesi'ne ait ekipler ilçe merkezinde buzlanan yolları tuzlamaya devam ediyor.

.
Yayın Tarihi : 24 Ocak 2006 Salı 13:56:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?