27
Mayıs
2024
Pazertesi
HAVRAN - BALIKESİR

Askıda ekmek kampanyası

Balıkesir’in Havran Esnaf ve Sanatkarlar Odası ve Havran Kaymakamlığı’nca 2 yıldır düzenlenen ‘Askıda Ekmek ve Askıda Yemek’ projesi, bu yıl da Ramazan ayında uygulanıyor.

Havran Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Erdal Önder, konuyla ilgili şunları söyledi; “Mübarek Ramazan ayının girmesiyle birlikte hoşgörü ve yardımlaşma duygularının ön plana çıktığı rahmet ve bereket ayına girmiş bulunmaktayız. ‘Veren el alan elden daha hayırlıdır’ sözünü tam manasıyla anlayabilmemiz için yaşanacak olan bu günleri daha dolu bir hale getirme fırsatı içerisindeyiz.

Bu anlamda bizde ilçemizde bulunan ihtiyaç sahiplerine ilçemizde bulunan market, fırın ve lokantalarda askıda ekmek ve askıda yemek projesini uygulamaktayız. Bu projeyle hem hayır sahibini en kısa yoldan ihtiyaç sahibinle buluşturmaya vesile olunmakla birlikte, hem de ihtiyaç sahibinin ihtiyacını gidermiş olunmaktadır.

Havran Kaymakamlığımızca ortaklaşa 2 yıldır devam etmekte olan bu hayırlı hizmette yer almaktan dolayı manevi yönden huzur içindeyim. İnsanların yüzlerine minikte olsa tebessüm kondurabiliyorsak, ne mutlu bize.”
 

iha
Yayın Tarihi : 23 Ağustos 2009 Pazar 12:21:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?