26
Mayıs
2024
Pazar
HAVRAN - BALIKESİR

Geceye Havranlılar damga vurdu

BURSA’DA HAVRANLI BAŞKAN ÇÖKERTME OYNADI

Balıkesir’in Havran ilçesi Belediye Başkanı Hasan Lofçalıoğlu, Bursa’da Yıldırım Belediyesi tarafından düzenlenen Kültür Sanat Faaliyetleri kapsamında düzenlenen gecede çökertme oynadı.

Barış Manço Kültür Merkezi'ndeki etkinlikler kapsamında düzenlenen geceye Havranlılar damgasını vurdu.

Geceye onur konuğu olarak katılan Havran Belediye Başkanı Hasan Lofçalıoğlu çökertme oynadı. Havranlı gazeteci şair Hasan Akar, Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin ve eski AK Parti Bursa Milletvekili Faruk Anbarcıoğlu’nun gecede okuduğu şiirler ise geceye ayrı bir renk katarken, uzun süre alkışlandı.

Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin, Havran Belediye Başkanı Hasan Lofçalıoğlu ile katılan şairlere ve gecenin anısına birde plaket verdi. Yıldırım Belediyesi Havran'dan gelen konukları için Kültür Merkezi’nde bulunan aşıklar için yapılan salonda ‘Aşık Temel Turabi'de konser verdi. Her iki başkan'da aşıkların türkülerine eşlik ederek, unutulmaz bir gece yaşadılar.

Sabahı da Havranlı heyeti başkan Özgen Keskin, makamında kabul etti.

Keskin burada, halka hizmeti Hakk’a hizmet olarak kabul ettiklerini belirterek gece gündüz çalıştıklarını söyledi.

Havran Belediye Başkanı Lofçalıoğlu’da, “Yıldırım Belediyesi Türkiye'ye örnek olacak projelere imza atmış. Bizde bu bilinçle önemli projeleri ilçemizde uygulayabilmek için çalışma başlatacağız. Keskin ve ekibini de Havran’da konuk etmekten de büyük onur duyacağız”dedi.

Bu arada Yıldırım Belediye Başkanı Özgen - Melahat Keskin çifti konukların onuruna Molla Yegan Restorant'ta akşam yemeği de verdi. Ziyarete Bursa Ak Parti eski Milletvekili Faruk Anbarcıoğlu’da hazır bulundu.

 

BURSA’DA HAVRANLI BAŞKAN ÇÖKERTME OYNADI
BURSA’DA HAVRANLI BAŞKAN ÇÖKERTME OYNADI
BURSA’DA HAVRANLI BAŞKAN ÇÖKERTME OYNADI
İHA
Yayın Tarihi : 22 Şubat 2010 Pazartesi 15:09:05
Güncelleme :22 Şubat 2010 Pazartesi 15:46:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?