22
Mayıs
2024
Çarşamba
HAVRAN - BALIKESİR

Kaymakam Genel'den açıklamalar

Balıkesir'in Havran İlçesi'ne tayin edileli kısa bir süre olmasına rağmen başarılı çalışmaları ile kamuoyunun büyük takdirini kazanan Kaymakam Fatih Genel, ilçe yararına olan her projenin arkasında olduğunu söyledi.
 
Göreve başladığında personel ile bir toplantı yaptığını bildiren Genel, "Memurlara, bugün git, yarın gel mantığı ile hareket edilemeyeceğini, yapılabiliyorsa işlemlerinin kısa sürede bitirilmesi gerektiğini anlattım. Ardından siyasi parti temsilcileri, oda başkanları, iş adamları ve halkla bir araya gelip, neler yapabileceğimizi görüştük. Omuz omuza verdik. Çok yararlı oldu. Halkımız burada beraberliği özlemiş. Halkımıza en iyi hizmeti sunabilmek için benim mesai saatim olmayacak. Personelim de vatandaşa hizmetin en iyisini verebilmek için bize ayak uyduracak" dedi.
 
Kaymakam Fatih Genel, "Başlattığımız kitap toplama kampanyası sayesinde öğrencilerimiz okullarında her zaman ulaşabilecekleri mini kütüphanelerine kavuşacaklar. Kütüphanesi bulunan okulların da bu sayede kütüphaneleri zenginleştirilmiş olacaktır. Bu kampanya için herkesin yapabileceği bir şeylerin olduğuna inanıyorum. Kampanya Şubat ayının sonuna kadar devam edecektir. Kampanyaya katılmak isteyenler vermek istedikleri kitaplarını Havran'da bulunan en yakın okula veya Havran İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne belge karşılığı teslim edebilecekler" şeklinde konuştu.
İHA
Yayın Tarihi : 12 Ocak 2007 Cuma 13:35:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?