19
Mayıs
2024
Pazar
HAVRAN - BALIKESİR

Lofçalıoğlu'ndan inceleme gezisi

HAVRAN BELEDİYE BAŞKANI LOFÇALIOĞLU, GÖNEN VE BİGA’DAKİ PAZARYERLERİ’NDE İNCELEMELERDE BULUNDU

Balıkesir Havran Belediye Başkanı Hasan Lofçalıoğlu, Gönen ve Çanakkale’nin Biga ilçe belediye başkanlarını ziyaret ederek ilçelerde incelemelerde bulundu.

Beraberinde Belediye meclis üyeleri Musa Özttemuz, Yusuf Özkan, Belediye başkan yardımcısı Metin Pala, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Erdal Önder ve Sebzeciler ve Meyveciler Odası Başkanı Başkanı Hasan Soysal, Havran Ak Parti yönetim kurulu üyesi Osman Karabaş ile birlikte ilçeye modern kapalı pazaryeri kazandırmak için Gönen ve Biga ilçelerindeki pazaryerlerinde incelemelerde bulundular.

Heyet ilk olarak Gönen'deki 63 dönüm arazi üzerine kurulu 160 peronu bulunan kapalı pazaryerini gezen Lofçalıoğlu ve beraberindeki heyet ardından Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar'ı makamında ziyaret ederek fikir alış verişinde bulundular. Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar, benden önceki yönetim temelini atıp dört direk olarak pazaryerini bırakmış. Biz göreve geldikten sonra işi hızlandırdık ve 2006 yılında hizmete açtık. Pazaryeri o zaman parası ile toplam 1,5 Trilyona mal oldu. Halkımız pazaryerinden çok memnun. Gönen'de öne çıkan bayanların oya satışları için Pazaryerinde bir bölüm ayırdık Gönen'de projelerimiz tek tek hayata geçiriyoruz. Başkanımızın ziyaretinden büyük memnuniyet duydum” dedi. Yakar, heyeti kapıya kadar uğurladı.

HEYETİN İKİNCİ DURAĞI BİGA OLDU

Havran Belediye Başkanı Hasan Lofçalıoğlu ve heyetin ikinci durağı Çanakkale'nin Biga İlçesi oldu. Biga Belediye Başkanı Mehmet Özkan ile makamında uzun süre sohbet eden Havran Belediye Başkanı Hasan Lofçalıoğlu daha sonra Sakarya Mahallesi’nde bulunan kapalı Pazaryeri’nde incelemelerde bulundu. Biga Belediye Başkanı Mehmet Özkan Havran'dan gelen konuklarına öğle yemeği ikramında bulundu.

Her iki Belediye başkanın öğretmen emeklisi olması ise dikkat çekti. Havran Belediye Başkanı Hasan Lofçalıoğlu, “İlçemize modern kapalı çok amaçlı bir pazaryeri yapacağız ancak yerinde araştırıp herkesin fikrini alarak ilçemize kalıcı bir pazaryeri kazandırmak istiyoruz. Bunun için önce Ayvalık Sarımsaklı'daki Pazaryeri’ni inceledik. Şimdi ise Gönen ve Biga'daki pazaryerlerini etüt ediyoruz. Bundan sonra Çan ve Çanakkale'ye gideceğiz. Yaptığımız her hizmetin kalıcı ve bu şekilde örnek olması istiyoruz” şeklinde konuştu.

HAVRAN BELEDİYE BAŞKANI LOFÇALIOĞLU, GÖNEN VE BİGA’DAKİ PAZARYERLERİ’NDE İNCELEMELERDE BULUNDU
HAVRAN BELEDİYE BAŞKANI LOFÇALIOĞLU, GÖNEN VE BİGA’DAKİ PAZARYERLERİ’NDE İNCELEMELERDE BULUNDU
İHA
Yayın Tarihi : 13 Ekim 2009 Salı 14:09:04
Güncelleme :13 Ekim 2009 Salı 15:47:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?