26
Mayıs
2024
Pazar
HAVRAN - BALIKESİR

Minikler sevgi elçisi oldu

MİNİK YÜREKLER KÖRFEZ’İN SEVGİ ELÇİSİ OLDU

Balıkesir’in Edremit Devlet Hastanesi Sağlık Raportörü Serkan Mermerkaya, Havran Tekke Mahallesi Muhtarı Emine Kelebekli ve Havrana bağlı Kalabak Köyü ilköğretim okulu öğrencileri, Körfez bölgesinin sevgi elçisi oldular.

Sevgi elçileri, önceki gün Küçükkuyu Sosyal Hizmetler Çocuk Esirgeme Kurumu'na bağlı Hamiyet - Feridun Sevgi Evleri ve Altınoluk Hayriye Şafak Huzurevi’ni ziyaret ettiler.

Havran Belediyesi tarafından tahsis edilen araçla minikler önce Küçükkuyu Sevgi Evleri’ne geldiler. Burada yuvadaki arkadaşlarına pasta ve meyve suyu ikram eden minikler, yanlarında getirdikleri hediyelerini yuvadaki arkadaşlarına verdiler. Yuvada doyasıya eğlenen minikler buradan Altınoluk Hayriye Şafak Huzurevi’ne de süpriz bir ziyaretle büyüklerinin ellerini öperek günüllerini aldılar. Getirdikleri karanfilleri ve hediyelerini huzurevi sakinlerine veren miniklerin heyecanıise görülmeye değerdi. Ziyarette Huzurevi sakinleri ise sadece önemli günlerin dışında da hatırlandıkları için duydukları mutluluğu dile getirdiler.

Bu tür sosyal dayanışma ve ziyaretlerin devam edeceğini belirten Devlet Hastanesi Sağlık Raportörü Serkan Mermerkaya, “Ömrümüz ve gücümüz yettiğince sevgi taşımaya devam edeceğiz. Bizim kültürümüzde küçüklere sevgi, büyüklere saygı esastır. Sosyal dayanışmada örnek olmak istedik. Destek olan Devlet Hastanesi Kadın Doğum Uzmanı Doktor Mehmet Muhlis Ulusan’a, Havran Belediye Başkanı Hasan Lofçalıoğlu’na, canla başla her aşamada ziyareti organize eden Havran Tekke Mahallesi Muhtarı Emine Kelebekli’ye, Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Hasan Fehmi Cevahir’e, Okan Veysel Büfe Abidin Kul’a, Hamiyet Feridun Sevgi Evi yönetim ve öğretmenlerine, Hayriye Şafak Huzurevi Müdürü Nurten Hanıma ve Burcu Çiçekçiliğe ve Müge Eczanesi’ne minnetarız“dedi.

MİNİK YÜREKLER KÖRFEZ’İN SEVGİ ELÇİSİ OLDU
İHA
Yayın Tarihi : 2 Mart 2010 Salı 12:07:05
Güncelleme :2 Mart 2010 Salı 13:21:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?