18
Mayıs
2024
Cumartesi
HAVRAN - BALIKESİR

Şoförlerden Keser'e güvenoyu

HAVRAN ŞOFÖRLER VE OTOMOBİLCİLER ODASI GENEL KURULU YAPILDI

Balıkesir’in Havran Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığında mevcut Başkan Fikret Keser, güven tazeleyerek ikinci kez başkan seçildi.

Havran Belediyesi Kışlık Düğün Salonunda yapılan kongrede iki aday yarıştı. 288 üyesiden 191 üyeni oy kullandığı seçimlerde Fikret Keser’e 121 oy, diğer aday Yılmaz Altay’a ise 69 oy çıktı. Seçimlerde bir oyda geçersiz sayıldı.

Kongrede Divan Başkanlığını Balıkesir Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birlik Başkanı Mesut Aşanel, Edremit Terziler ve Tuhafiyeciler Odası Başkanı Ali Madanoğlu, Edremit Madeni İşler ve Elektrikçiler Odası Başkanı Hayati Seçen, Birlik Başkan Yardımcısı Necdet Erkan yaptı.

Fikret Keser, “Biz göreve gelmeden önce odamıza ilk bir yılda kurtarıcı alacağımız yönünde söz vermiştik. Büyüklerimizin de desteği ile göreve geldikten 18 gün sonra kurtarıcı sözünü yerine getirdik. Şimdi kurtarıcının daha büyüğünü alma söz veriyoruz. Görev yaptığım süre içinde hep şoför esnafımızın yanında olduk. Kendimde şoförüm sorunları çok iyi biliyorum. Bu yüzden yeniden aday oldum. Güveninize layık olmaya çalışacağım” diyerek Atatürk'ün bir sözü ile sözlerini noktaladı."Türk şoförü en asil duygunun insanıdır “dedi. 2. kez güven tazeleyen Fikret Keser'in yönetim kurulu, Recep Arslan, Ramazan Hakan, Serhan Gelende, Mustafa Salmış, Hasan Kırık ve Fatih Günay‘dan oluştu. Denetleme Kurulu’nda ise, Nizamettin Sırlan, Ali Akbal ve Süleyman Öztürk yer aldı.

HAVRAN ŞOFÖRLER VE OTOMOBİLCİLER ODASI GENEL KURULU YAPILDI
HAVRAN ŞOFÖRLER VE OTOMOBİLCİLER ODASI GENEL KURULU YAPILDI
İHA
Yayın Tarihi : 19 Şubat 2010 Cuma 16:05:00
Güncelleme :19 Şubat 2010 Cuma 19:38:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?