19
Mayıs
2024
Pazar
HAVRAN - BALIKESİR

Terminal inşaatı devam ediyor

Balıkesir'in Havran İlçesi'nde yapımı devam eden otobüs terminalinin ağustos ayına kadar bitirilmesinin planlandığı bildirildi.
Havran Orman İşletme Şefliği yanında bulunan ve daha önce kapalı spor salonu yapılması düşünülen 7 bin 324 metrekarelik alanda başlatılan otobüs terminali inşaatı büyük bir hızla sürüyor. Kısa bir süre önce yapımı başlatılan otobüs terminalini ağustos ayına kadar bitirmeyi planladıklarını belirten Belediye Başkanı Mustafa İrtürk, "İlçeye yakışır modern bir otogar inşa edeceğimizi söylemiştik. Çalışmalarımızı büyük bir hızla başlattığımız gibi devam da ettiriyoruz. İlçemizdeki en büyük projelerden birisi olan otogar inşaatımızı ağustos ayına kadar bitirerek hizmete açmayı hedefliyoruz. Terminalimiz hizmete girdiğinde büyük bir sıkıntı da ortadan kalkmış olacak" diye konuştu.
7 bin 324 metrekarelik otogar içerisinde bekleme salonu, satış büfeleri, araç dinlenme, durma, park ve yolcu indirme bindirme yerleri olacağı, ayrıca kamyonlar için özel bir yer ayrıldığı ve çift giriş çıkışlı olacağı bildirildi.
.
Yayın Tarihi : 17 Nisan 2006 Pazartesi 18:14:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?