18
Mayıs
2024
Cumartesi
İVRİNDİ - BALIKESİR

İsmail Dede 3 gündür kayıp

BALIKESİR'DE KAYIP ŞAHIS

Balıkesir'in İvrindi ilçesine bağlı Karaçepiş köyünde ikamet eden 84 yaşındaki İsmail Keskici gece yarısı ayrıldığı evine bir daha dönmedi. Unutkanlık rahatsızlığı olduğu öğrenilen yaşlı şahsı bulmak için arama ve kurtarma ekipleri seferber edilirken şu ana kadar yapılan aramalardan sonuç alınamadığı bildirildi.

Edinilen bilgiye göre, Karaçepiş köyünde yalnız yaşadığı evinde 12 Şubat Cuma akşamı evli olan kızı Emine Üzümcü'nün akşam yemeğini yedirip yatırdığı babası aynı gece evden ayrıldı. Cumartesi sabah erken saatlerde kontrole gittiği babasını evde bulamayan Emine Üzümcü komşulara haber verdi. Köy içinde ve çevrede yapılan aramalarda bulunamayan İsmail Keskici için muhtarlık tarafından jandarmaya kayıp ihbarında bulunuldu. Görevlendirilen devriyelerin de yaptığı aramalar neticesi bulunamayan yaşlı şahıs için Balıkesir'den yardım istendi. Balıkesir Kızılay Şubesi'nden emekli Halil Keskici'nin babası İsmail Keskici'nin hayatından endişe eden ailesi gözyaşına boğuldu. Jandarmanın talebi üzerine bölgeye Balıkesir İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü'ne bağlı arama ve kurtarma ekibi ile Balıkesir Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü'nden de bir arama ekibi gönderildi. Kızılay Balıkesir Şubesi'nden de görevlilerin köylülerle birlikte destek verdiği arama çalışmalarından şu ana kadar bir sonuç elde edilemedi.

Ekipler bu sabah ise Karaçepiş köyüne yaklaşık bir buçuk km mesafedeki Altıeylül Göleti'nde arama yaptı. Yağmur suları nedeniyle çamurlu ve bulanık olan gölette yapılan aramalar neticesi bir bulguya rastlanmadığı, kayıp şahsın bulunması için ekiplerin jandarma ve köy halkı ile birlikte köy ve gölet çevresinde aramalarını sürdürdüğü bildirildi.

Öte yandan, 3 günden beri kayıp olan İsmail Keskici'yi görenlerin en yakın jandarma (156) veya polis (155) noktasına yada Kızılay Şubesi yetkililerine haber vermesi istendi.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Şubat 2010 Pazartesi 15:56:05
Güncelleme :15 Şubat 2010 Pazartesi 18:36:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?