26
Mayıs
2024
Pazar
KEPSUT - BALIKESİR
Belediye Sayfaları

Başkanım gel seni Fenerli yapalım!

FENERBAHÇELİ İLHAN EKER MEMLEKETİNDE İFTARA KATILDI

Fenerbahçe'nin yeni transferi İlhan Eker, memleketi olan Balıkesir'in Kepsut ilçesinde bağlı Mahmudiye köyünde iftar yaptı. Baba toprağında dinlenip yorgunluk atan ünlü oyuncuya hemşerileri yoğun ilgi gösterdi.

Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul, referandum çalışmalarıyla ilgili köyleri dolaşırken ilçeye bağlı Mahmudiye köyünde vatandaşlarla sohbet etti. Oyların evet olması gerektiğini söyleyen Başkan Cankul, 12 Eylül 2010 tarihinde sağduyunun galip geleceğini, yepyeni bir dönemin başlayacağını kaydetti. "Oylarınız evet olsun" diyen Belediye Başkanı İsmail Cankul, köyde sürpriz bir isimle karşılaştı. Fenerbahçe'ye yeni transfer olan İlhan Eker ile karşılaşan Başkan Cankul, ünlü futbolcudan da yeni Anayasa değişikliği paketi için evet oyu istedi. İlhan Eker ve Başkan Cankul arasında geçen samimi sohbet çevredekilerin de ilgisini çekti. Başkan Cankul, "Gel seni Beşiktaşlı yapalım" diye takıldığı İlhan Eker'den aldığı cevapla gülme krizine tutuldu. Belediye Başkanı İsmail Cankul'a Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın hangi takımı tuttuğunu hatırlatan İlhan Eker, "Başkanım istersen gel seni Fenerbahçeli yapalım. Çünkü biliyorsunuz başbakanımız Fenerbahçeli" dedi.

Kepsut'un Mahmudiye köyüne annesini ve babasını ziyarete gelen Fenerbahçe'nin yeni gözde transferi İlhan Eker kısa süreliğine geldiği memleketinde ailesiyle hasret giderdi. Ünlü futbolcu iftardan sonra çıktığı köy kahvesinde hemşerileriyle de bol bol sohbet etti.

FENERBAHÇELİ İLHAN EKER MEMLEKETİNDE İFTARA KATILDI
İHA
Yayın Tarihi : 31 Ağustos 2010 Salı 18:34:05
Güncelleme :31 Ağustos 2010 Salı 18:45:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?