25
Mayıs
2024
Cumartesi
KEPSUT - BALIKESİR
Belediye Sayfaları

Cezaevine personel atamaları başladı

KEPSUT L TİPİ CEZAEVİ'NE PERSONEL ATAMASI BAŞLADI

Balıkesir'in Kepsut ilçesinde yapımı tamamlanan ancak henüz faaliyete girmeyen L Tipi Cezaevine personel atamaları başladı. Adalet Bakanlığı L Tipi cezaevine biri bayan 3 müdürün atamasını yaptı.

 

4 YILDIR TESLİM EDİLEMEDİ

Kepsut'ta ilk olarak 22 Aralık 2003 tarihinde ihalesi yapılan ve 8 Ekim 2006 tarihinde bitirilip teslim edilmek üzere yüzde 50 kırımla 15 milyon 300 bin YTL'ye ihale edilen L Tipi Bölge Cezaevi inşaatı teslim tarihinin üzerinden yaklaşık 4 yıl geçmesine rağmen geçmesine rağmen henüz bitirilemedi. Müteahhit firma Kayalar İnşaat tarafından Adalet Bakanları Cemil Çiçek, Fahri Kasırga ve dönem Valileri Atıl Üzelgün ile Vali Selahattin Hatipoğlu'na defalarca bitirme sözü verilmesine rağmen teslim edilmeyen cezaevinde sona doğru gelinirken bu ay içinde ilk defa personel atamaları yapıldı.

Kepsut L Tipi Bölge Cezaevine atanan Mustafa Dolunay (1. müdür) ile Gamze Çiftçi ve Erdal Özdemir (2. müdür) görevlerine başladılar. Mustafa Dolunay cezaevinin kısa bir süre sonra faaliyete gireceğini kaydetti. Bu arada, L Tipi cezaevine ilk mahkum sevkiyatının Nisan ayında yapılması bekleniyor. Daha önce Malatya'da cezaevi müdürü olarak görev yapan Mustafa Dolunay, buradan Balıkesir'e tayin oldu. Bir süredir Balıkesir'de görev yapan Dolunay Adalet Bakanlığı tarafından Kepsut L Tipi Bölge Cezaevi Müdürü olarak atandığı görevine yeni ataması yapılan ikinci müdürlerle birlikte geçtiğimiz günlerde başladı.

Ancak, bugüne kadar hep yaşanan sorunlarla gündeme gelen L tipi cezaevi ilgili yüklenici firma tarafından henüz resmen teslim edilemedi.

KEPSUT L TİPİ CEZAEVİ'NE PERSONEL ATAMASI BAŞLADI
KEPSUT L TİPİ CEZAEVİ'NE PERSONEL ATAMASI BAŞLADI
KEPSUT L TİPİ CEZAEVİ'NE PERSONEL ATAMASI BAŞLADI
İHA
Yayın Tarihi : 22 Şubat 2010 Pazartesi 18:52:01
Güncelleme :22 Şubat 2010 Pazartesi 19:03:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?