22
Mayıs
2024
Çarşamba
KEPSUT - BALIKESİR
Belediye Sayfaları

Kepsut TOKİ'yi hak ediyor

Kepsut’da toplu konut idaresi tarafından yapılması planlanan TOKİ konutları ile ilgili kepsutlu bir grup tarafından yürütülen ve belediyenin talepleri topladığı TOKİ Kepsut projesine ilgi istenen düzeye gelmek üzere...

Bir süredir süren görüşmelerde yeterli katılım sağlanması halinde çalışmaların başlayacağı planlanan konut sayısının en az 70-112 olduğu ancak bu sayıya henüz ulaşılamadığı belirtiliyor.

Kepsut girişine yapılacak TOKİ konutları projesi talepsiz dahi yapılsa ilgiyle karşılanacağı düşünülüyor. Ulaşım açısından da çok uygun olması nedeni ile Toki’ye Balıkesir'den de büyük talep bekleniyor. Özellikle Balıkesir’de yaşayan ve konudan habersiz Kepsutlular Toki’den ev sahibi olmak için girişimde bulunmaları gerekiyor. 

Kepsut’da yapılması planlanan TOKİ projesi için Kepsutluların Belediyeye başvurmaları ve konu hakkında bilgi almaları çağrısında bulunuldu.

Kepsut'daki TOKİ çalışmaları ile ilgili toplanan taleplerin TOKİ genel müdürlüğüne gittiği ve burada değerlendirildikten sonra en kısa zamanda çalışmalara başlanılacağı ,kısa sürede de konutların bitirileceği gelen bilgiler arasında.
Av. Çağlar Karaman
Yayın Tarihi : 20 Şubat 2007 Salı 00:33:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
NURULLAH YILMAZ IP: 88.242.103.xxx Tarih : 25.05.2007 20:22:32
HAKKIDIR HAKKA TAPAN MİLLETİMİN DİR İSTİKLAL..........AHH AAH NERDE O ESKİ GÜNLER..LAFLA PEYNİR GEMİSİ YÜRÜSEYDİ,DEDEM MEZARDAN ÇIKAR,SİZE BASTONUNU GÖSTERİRDİ...SİZ EN GÜZELİ BENİM PROJEME BAKIN.......