19
Mayıs
2024
Pazar
MANYAS - BALIKESİR

Köyde bilgisayar kursu

MANYAS'TA BİLGİSAYAR KURSLARININ BELGE DAĞITIM TÖRENİ

Balıkesir'in Manyas ilçesine bağlıı Soğuksu köyünde bilgisayar kurslarına katılarak başarılı olan kursiyerlerin belge dağıtım töreni yapıldı.

160 saat süreli bilgisayar kullanım kursunu başarı ile tamamlayan 10 kursiyer ile ileri yaş gurubu için düzenlenen, bilgisayar okur-yazarları kursunu bitiren 14 kursiyere başarı belgeleri Soğuksu Köy toplantı salonunda sade bir tören ile verildi. Törende konuşan Manyas Kaymakamı Fatih Ürkmezer, "Köylülerimizin teknolojik gelişmeleri yakından takip etmeleri beni çok mutlu etti. Halk Eğitim Müdürlüğümüzün bu tür kurslar ile köylülerimizi buluşturmasını ve köylülerimizin kurslara katılımı sevindirici bir gelişmedir. Ben, köylerimizdeki beceri kurslarının yaygınlaştırılmasından yanayım. Kurslar gençlerimiz için özellikle kısa sürede meslek öğrenmeleri açısından önemlidir" dedi.

Soğuksu Köy muhtarı Kazim Conker ise, köy halkının kurslara verdiği destek için teşekkür etti. Belge törenine ilçe Milli Eğitim Müdürü Temiray Çelik ve Halk Eğitim Müdürü Cumhur Yılmaz'da katıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 16 Eylül 2010 Perşembe 18:17:03
Güncelleme :16 Eylül 2010 Perşembe 19:34:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?