18
Mayıs
2024
Cumartesi
MANYAS - BALIKESİR

Manyas Belediye Başkanı Çetin:'güç birliği yapalım'

Manyas Belediye Başkanı Necmi Çetin, Bandırma, Gönen, Manyas, Erdek ve Marmara Adası ilçelerine güç birliği çağrısında bulundu.
Güney Marmara Bölgesi'nde yer alan bu ilçelerin Türkiye'nin en güzel interlandlarından biri olduğunu belirten Başkan Necmi Çetin, bu zenginliğin iyi değerlendirilemediğini söyledi. Yıllardır politikacıların sen-ben kavgası içerisinde olduğunu dile getiren Çetin, "Ne yazık ki bu anlamsız kavgadan dolayı Güney Marmara Bölgesi hak ettiği yerde değil. Bölgemizin gelişmesinde belediye başkanlarına sorumluluk düşüyor. Güney Marmara'nın gelişip sanayide, turizmde hak ettiği yere gelmesi için belediye başkanlarının bir araya gelip bölge birliği oluşturmaları lazım. Meselelerin çözümüne yönelik ortak projeler üretilmeli ve bu projelerin hayata geçirilmesi için mücadele edilmelidir" dedi.
Erdek ve Marmara Adası'nın denizi, Manyas ve Gönen'in kaplıcaları ve tabii güzellikleri ile meşhur olduğunu anlatan Çetin, bu potansiyeli turizmin imkanına sunmak gerektiğini dile getirdi.
Gönen Belediyesi tarafından İstanbul Teknik Üniversitesi'ne hazırlatılan çöplük projesinin bölge birliği yönünde atılacak bir adım olarak değerlendiren Çetin, "Gönen Belediyesi'nin bize teklif getirmesi halinde, Manyas Belediyesi olarak çöplük projesinin her aşamasında icraatçı olarak sorumluluk almaya hazırız" diye konuştu
iha-balıkesir
Yayın Tarihi : 15 Temmuz 2004 Perşembe 11:03:35
Güncelleme :30 Ağustos 2004 Pazartesi 17:54:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?