17
Haziran
2024
Pazertesi
MANYAS - BALIKESİR

Sivil toplum örgütleri buluştu

Balıkesir'in Manyas ilçesinde sivil toplum örgütleri ilçenin sorunlarını görüşmek üzere toplantı yaptı.

29 Mart yerel seçimleri öncesi ara verilen sivil toplum örgütlerinin Manyas'ın sorunlarının görüşülüp tartışıldığı toplantıları uzun bir aradan sonra yine başladı. Süt Üreticileri Birliği'nin ev sahipliğinde yapılan toplantı öğle saatlerinde olduğu için katılımın az olduğu gözlendi.

Toplantıya Belediye Başkanı Hasan Kahraman, İGM üyesi Serdar Erçel, AK Parti İlçe Başkanı Fikret Altun, MHP İlçe Başkanı İlgin Çetinkaya, DSP İlçe Başkanı Aziz Bayraktar, Ziraat Odası adına ve Damızlık Hayvan Yetiştiricileri Birliği Başkanı Kudret Özden, Esnaf Odası Başkanı Semih Keleş, Manyaslılar Derneği Başkanı Önder Başaran, Yağlı Tohumlar Kooperatifi Başkanı Sadettin Kalpakçı, Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Muharrem Mirza, Kızılay Başkanı Fikret Özyar ile toplantıların sekreteryası görevini yapan Ziraat Odası sekreteri Hüseyin Savdi katıldı. Süt Üreticileri Birliği Başkanı Mehmet Karaman, toplantıya katılanlara yeni kurulan süt analiz laboratuarı ile ilgili çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Labaratuvarda teknik danışman olarak görev yapan Mikrobiyolog Solmaz Lee, süt analiz çalışmaları konusunda toplantıya katılanlara geniş kapsamlı bilgi verdi. Daha sonra ise gündemdeki konular hakkında Belediye Başkanı Hasan Kahraman bilgi verdi. Kahraman Manyas Barajı sulama projesi ihalesinin yap-işlet-devret sistemi ihale edilmesi ile ilgili bilgi verdi. Kahraman, Meslekyüksek Okulu, Anadolu Lisesi İnşaatı ve Anaokulu ile ilgili de herhangi bir sorun yaşanmadığını belirtti.
 

iha
Yayın Tarihi : 22 Ağustos 2009 Cumartesi 17:56:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?