7
Mayıs
2024
Salı
BALIKESİR - MERKEZ - BALIKESİR

İsmail Ok

1964 yılında Balıkesir'in Kepsut ilçesine bağlı Hotaşlar köyünde doğan İsmail Ok, başarılı bir eğitimcidir. 1987 yılında kamu çalışanı olarak göreve başlayan Ok, yurdun çeşitli yörelerinde görev yaptıktan sonra 1994-1999 yılları arasında Balıkesir İmam-Hatip Lisesi'nde çalıştı. 1999 yılından bugüne kadar Balıkesir ve Türkiye'nin en seçkin okullarından biri olan Sırrı Yırcalı Anadolu Lisesi'nde (SYAL) görev yapan Ok, bu görevinden istifa edip MHP'den Balıkesir Belediye Başkan Adayı oldu. 1994-1999 yılları arasında Türk Eğitim-Sen yönetim kurulu üyeliği, 1999-2004 yılları arasında Türk Eğitim-Sen şube başkanlığı ve Türkiye Kamu-Sen İl Temsilciliği görevlerini başarıyla yürüttü. Kendisi gibi eğitimci olan eşi Nesrin Ok ile evli olan 2 çocuk babası İsmail Ok, sivil toplum örgütlerindeki görevleri sırasında hiç bir ayırım gözetmeden bütün kamu çalışanlarının özlük hakları için mücadele verdi. İyi derecede İngilizce bilen MHP Balıkesir Belediye Başkan Adayı İsmail Ok, Balıkesirli seçmenlere güvendiğini bildirdi.

Vekilinize soru sormak/sorununuzu iletmek ister misiniz?
Sorular/Cevaplar
  • zafer ulaş atik | bigadiç değirmenli köyünde küçükbaş hayvancılıkla uğraşmaktayım | 94.120.31.xxx | 4.08.2009 19:02:46

    ben aslen BALIKESİR/KEPSUT-PİYADE KÖYÜNDENİM BİGADİÇ DEĞİRMENLİ KÖYÜNDE KÜÇÜKBAŞ HAYVAN ÇİFTLİĞİMİZ VAR AMA ORADA DA ELEKTRİĞİMİZ YOK DEĞİRMENLİ KÖYÜNE 2.900 METRE UZAKLIKTA BİZE KOMŞU OLAN YENİKÖY'E İSE 1-1,5KM UZAKLIKTA   BİZİM BÖLGE İSE GELİŞMEKTE OLAN VE YATIRIM GEREKTİREN YER SİMAV ÇAYININ DİBİNDE BOR MADENLERİNE YAKIN PERSİ OVASI VAR BÜYÜK HERKES ÇİFTLİK KURMAK İSTİYOR BİZİMM EVLERİN ORALARA  AMA ELEKTRİK UZAK DİYE YAPMIYORLAR SİZDEN BİZİM ORAYA ELEKTRİK İŞİNDE YARDIMCI OLMANIZI DİLİYORUM  AKP ANANIDA AL GİT DEDİ ÇİFTÇİYE BAŞKA KİME GÜVENELİM ARTIK SAYGILARIMLA BAŞKANIM....GÖREVİNİZDE SAĞLIKLI MUTLU GÜNLER DİLERİM.