16
Mayıs
2024
Perşembe
SAVAŞTEPE - BALIKESİR

3 ayrı kazada 3 ölü

Balıkesir'de, 3 ayrı trafik kazasında 3 kişi öldü.

Edinilen bilgiye göre, ilk kaza Dursunbey'de meydana geldi. Hacıahmetpınar köyündeki kazada, tarlasına giden Mehmet Altun'un kullandığı 10 VP 104 plakalı traktör yoldan çıkarak devrildi. Traktörün altında kalan Altun, olay yerinde hayatını kaybetti. Jandarma kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Balıkesir-Savaştepe karayolunun 12. kilometresinde Fikret E'nin kullandığı 35 F 3250 plakalı kamyon ile Balıkesir'den Savaştepe yönüne giderken ana yola kontrolsüz çıkan Sadi Koç idaresindeki plakasız motosiklet çarpıştı. Kazada motosiklet sürücüsü Koç, olay yerinde hayatını kaybetti. Kamyon şoförü Fikret E. ise ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı.

TREN OTOMOBİLE ÇARPTI

Öte yandan İzmir-Balıkesir seferini yapan Mavi tren ile bir otomobilin çarpışması sonucu bir kişi öldü. Savaştepe yolunda Mevlüt Avcu'nun kullandığı 41 LC 790 plakalı otomobil, kontrolsüz şekilde girdiği hemzemin geçitte trenin altın kaldı. Trenin önünde bir süre sürüklenen otomobilin içinde sıkışan sürücüsü Mevlüt Avcu hayatını kaybetti. İtfaiye ekipleri tarafından çıkarılan ceset, Atatürk Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Kazalarla ilgili savcılık soruşturmalarının sürdüğü bildirildi.
iha
Yayın Tarihi : 23 Temmuz 2007 Pazartesi 17:36:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?