19
Mayıs
2024
Pazar
SAVAŞTEPE - BALIKESİR

Traktör kazaları ucuz atlatıldı

(ÖZEL) BU KAZALARDA KİMSENİN BURNU BİLE KANAMADI

Balıkesir'in Savaştepe ilçesinde meydana gelen iki ayrı traktör kazasında araçlar parçalanırken şans eseri ölen ve yaralanan olmadı.

 

TRAKTÖR ŞAHA KALKTI

Edinilen bilgiye göre, Savaştepe ilçesine bağlı Karacalar köyünde meydana gelen kazada köye inşaat malzemesi götüren bir traktör, aşırı yükten dolayı kaza kaptı. Yaklaşık 5 ton civarında inşaat malzemesi taşıyan Erdem S.'nin kullandığı traktörün önü şaha kalkıp römorkun üzerine bindi. Genellikle ölümle sonuçlanan traktör kazalarında bu defa şans eseri traktörün sürücüsü Erdem S. ile römorkta bulunan bir kişi daha kazadan yara almadan kurtuldu. Kaza sonrasında önü kalkarak arkasında bulunan römorkun üzerine çıkan traktör, başka bir traktöre bağlanarak çekildi. Geride ise bu ilginç kazanın fotoğrafları kaldı.

 

TRAKTÖRLER BİRBİRİNE GİRDİ

Öte yandan, Savaştepe ilçe merkezinde meydana gelen bir başka traktör kazası da şans eseri ucuz atlatıldı. İlçe merkezinde hükümet binası yakınındaki kazada yokuş aşağı hızla inen traktörler birbirine girdi. Devrilen traktörlerin kupaları parçalanırken römorkları da caddeye savruldu. Feci kazada yine şans eseri ölen ve yaralanan olmadığı, kazalarla alakalı soruşturmaların sürdüğü bildirildi.

(ÖZEL) BU KAZALARDA KİMSENİN BURNU BİLE KANAMADI
(ÖZEL) BU KAZALARDA KİMSENİN BURNU BİLE KANAMADI
(ÖZEL) BU KAZALARDA KİMSENİN BURNU BİLE KANAMADI
İHA
Yayın Tarihi : 16 Temmuz 2010 Cuma 11:35:01
Güncelleme :17 Temmuz 2010 Cumartesi 00:59:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?