18
Mayıs
2024
Cumartesi
SAVAŞTEPE - BALIKESİR

Traktör şarampole uçtu

Balıkesir'in Savaştepe İlçesi'nde, bir traktörün devrilmesi sonucu 2 kişi öldü. Edinilen bilgiye göre, Savaştepe-Tavşancık Köyü'nü birbirine bağlayan yolda meydana gelen kazada, köydeki evinden tarlaya giden Bayram Ali Cam'ın (63) kullandığı 10 HF 175 plakalı traktör, köy çıkışında virajı alamayarak şarampole uçtu.

 Kazada, sürücü Bayram Ali Cam ile eşi Gülsel Cam (58) olay yerinde öldü. Cumhuriyet savcısının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından otopsi raporu tutulan cenazeler, yakınlarına teslim edildikten sonra ikindi namazını müteakip köy mezarlığında toprağa verildi. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

Öte yandan, kazanın meydana geldiği Tavşancık Köyü'nün yolu, bir süre önce de medyada yer bulmuştu. Tavşancık Köyü'nde ikamet eden Bayram Yıldırım isimli şahıs, mahalli seçimler öncesi köylerine gelip 'kendilerine oy vermeleri halinde, köyü ilçeye bağlayan stabilize yolu asfalt yapma sözü' verdiklerini ileri sürdüğü AK Parti Savaştepe İl Genel Meclisi Üyeleri Sebahattin Karagöz ve Şinasi Dinç hakkında, 'seçim vaatlerini yerine getirmedikleri' gerekçesiyle 500'er YTL'lik, manevi tazminat istemiyle, haklarında dava açmıştı. Geçtiğimiz günlerde yapılan davanın ikinci duruşması, tanıkların dinlenmesi amacıyla ileri bir tarihe ertelenmişti. Bugün yaşanan ölümlü kazanın ardından, asfaltlanmadığı için mahkemelik olan köy yolu, ilçede yeniden gündeme geldi.

.
Yayın Tarihi : 1 Temmuz 2005 Cuma 06:56:35
Güncelleme :26 Ekim 2005 Çarşamba 13:34:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?