22
Mayıs
2024
Çarşamba
SINDIRGI - BALIKESİR

Sındırgı'da Ziraat Odası seçimleri

Balıkesir'in Sındırgı İlçesi'nde yapılan Ziraat Odası seçimlerinde mevcut başkan Yusuf Sidan genel kurulda tekrar seçilerek güven tazeledi.
Ziraat Odası binasında gerçekleşen genel kurulun divan başkanlığını Balıkesir Ziraat Odası SBaşkanı Sami Sözat yaptı. Faaliyet raporu ile yönetim kurulu raporları, gelir ve gider raporları okunup ibra edildi. Daha sonra genel kurula hitap eden Ziraat Odası Başkanı Yusuf Sidan, bugüne kadar yaptıkları çalışmaları anlattı. Bilgisayarlı sisteme geçtiklerini belirten Sidan, ilçe merkezinde yeni bir bina satın aldıklarını restorasyonu tamamlandıktan sonra bu binada yaprak ve toprak tahlil laboratuarı kuracaklarını, bu şekilde çiftçinin daha bilinçli tarım yapmasına hizmet vereceklerini söyledi. 

2008 yılında oda bünyesinde veterinerlik birimini kuracaklarını belirten Yusuf Sidan, "Ziraat Odası olarak, her zaman daha iyi hizmeti nasıl verebilirizin hesabını yapıyoruz" dedi. 

Daha sonra seçimlere geçildi, 76 üyeden 65'inin oy kullandığı seçimlerde 2 oy geçersiz sayılırken Yusuf Sidan'ın tek listesi 63 oy ile seçildi. Sındırgı Ziraat Odası'nın yeni yönetim kurulu Yusuf Sidan (başkan), Faik Erken, Ali İdi, Ali Çetin, İsmail Çelik, Mehmet Öztürk ve Süleyman Erkek'ten oluştu.
İHA
Yayın Tarihi : 8 Şubat 2007 Perşembe 11:28:41
Güncelleme :8 Şubat 2007 Perşembe 11:31:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
AHMET GÜR IP: 81.214.24.xxx Tarih : 27.04.2007 14:24:20
SAYIN BAŞKANI VE YÖNETİMİNİ TEBRİK EDİYORUM. BAŞARILARININ DEVAMINI DİLİYORUM.