16
Mayıs
2024
Perşembe
SINDIRGI - BALIKESİR

Trafik kazası: 1 ölü, 2 yaralı

Balıkesir'de, yeni atandığı okulu görmek üzere yola çıkan öğretmenin kullandığı otomobilin şarampole yuvarlanması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi de yaralandı. 

Edinilen bilgiye göre, Bigadiç-Sındırgı yolunun 12. kilometresinde meydana gelen kazada, öğretmen olduğu öğrenilen İsmail Yaşar'ın kullandığı 10 UN 920 plakalı otomobil, sürücüsünün dikkatsizliği yüzünden yoldan çıktı. Kocasinan köyü yakınlarında şarampole yuvarlanan araçtaki sürücü ile eşi Hatice Yaşar ve ismi belirlenemeyen 6 yaşındaki çocukları yaralandı. Kazada yaralanan sürücünün eşi Hatice Yaşar, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Ambulansla Balıkesir Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralı öğretmen ile çocuğunun sağlık durumlarının iyiye gittiği öğrenilirken, kazayla ilgili soruşturma devam ediyor. 

Öğretmen İsmail Yaşar'ın Sındırgı'nın Yüreğil beldesindeki Yüreğil İlköğretim Okulu'na sınıf öğretmeni olarak atandığı, öğretmenin ailesini de yanına alarak okulu görmek için yola çıktığı öğrenildi.

iha
Yayın Tarihi : 4 Eylül 2007 Salı 15:45:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ülküve alime IP: 88.241.148.xxx Tarih : 4.09.2007 17:00:30

böyle olayların olması bizi ve ailemizi etkiliyo onların hayatını kaybetmesi bizi derinden etkiliyo bu kazalara bi care bulun sun artık insan ölmesin lürtfennnnnnnnnn