3
Mayıs
2024
Cuma
SÖĞÜT - BİLECİK
Ücretsiz Üye Olun.
Kendi sayfanızı kendiniz yapın.

Bilecik Üniversitesi Söğüt Meslek Yüksekokulu

Genel Bilgi

Yüksekokulumuz Dumlupınar Üniversitesi, Söğüt Meslek Yüksekokulu olarak 1994-1995 eğitim öğretim yılında Muhasebe (Normal Öğretim), Seramik (Normal Öğretim), Mermercilik (Normal Öğretim), İthalat ve İhracat (Normal Öğretim) olmak üzere dört programa yönelik olarak Söğüt Belediyesine ait bir binada eğitim öğretimine başlamıştır. 2001-2002 eğitim öğretim döneminde öğrenci almayarak kapanma sürecine giren Yüksekokulumuz, 2002-2003 eğitim öğretim döneminde ek yerleştirme ile Muhasebe (Normal Öğretim - İkinci Öğretim), Seramik (Normal Öğretim - İkinci Öğretim) programlarına öğrenci alarak tekrar faaliyetine başlamıştır.2003-2004 Eğitim Öğretim döneminde Muhasebe (N.Ö.-İ.Ö.) ve Seramik (N.Ö.–İ.Ö.) programlarına ilave olarak Bilgisayar Teknolojisi ve Programlama programı açılmıştır. 2005-2006 eğitim öğretim dönemi ek kontenjan kayıtlarında Serigrafi (NÖ) ve Büro Yönetimi ve Sekreterlik Programı (NÖ) açılmıştır. 2007-2008 Eğitim Öğretim Yılında Büro Yönetimi ve Sekreterlik Programı (İÖ) açılmıştır.

03.05.2002 tarihinde ilçede bulunan Çıraklık Eğitim Merkezi binası Bilecik Valiliği ile Dumlupınar Üniversitesi Rektörlüğü arasında yapılan protokol ile Yüksekokulumuza tahsis edilmiştir. Bu tarihten itibaren eğitim öğretim faaliyeti Çıraklık Eğitim Merkezi binasında sürdürülmektedir.

Yüksekokulumuz 29.05.2007 tarih 26536 sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren 5662 sayılı kanunla kurulan Bilecik Üniversitesine bağlanarak, Eğitim Öğretim hizmetlerine devam etmektedir.

 

İlgili Kişi :
Adres1 :Bilecik Yolu 3 Km.
Adres2 :Söğüt/Bilecik
Posta Kodu :
Telefon :0 228 361 40 91
Faks :0 228 361 27 14
Internet Sitesi

Önemli Not:

Kenthaber, Rekabetin korunmasına ilişkin dizinde yer alan ve yer almak isteyen tüm tüzel/gerçek kişiler için hiç bir ayrım yapmadan kayıt imkanı tanır. Kayıt olabilmek için tek koşul ücretsiz üye olmanızdır.

Üye olduktan sonra bilgilerinizi size verilen panelde "Firmalarım" linkine tıklayarak gönderebilirsiniz. Ekibimiz kısa zamanda bilgilerinizi teyit edip sayfanızın yayına açılmasını sağlayacaktır.

Bilgilerinizdeki eksiklik ve hataları bildirmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Detaylı, özgün bir sayfa hazırlamak ve dizinimizden daha verimli faydalanmak isterseniz (ücretli) bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Kenthaber, herhangi eksiklik, yanıltıcı bilgi yada amacını aşan bir durum olması halinde kesinlikle sorumlu tutulamaz. Bu ve benzeri durumları bildirmek üzere bizimle iletişime geçebilirsiniz.