23
Mayıs
2024
Perşembe
POLİS/ADLİYE

Kira tartışmasında kan döküldü: 2 ölü

Bursa'da kira meselesi yüzünden 2 grup arasında çıkan tartışmada silahlar konuşunca, 2 kişi öldü 2 kişi de yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, saat 21.00 sıralarında Bursa'nın Gemlik İlçesi'ne bağlı Küçük Kumla Beldesi'nde meydana gelen olayda, kumpirci dükkanı olduğu öğrenilen Mustafa Bilge (48) evinde kiracı olarak oturduğu A.Ç. ile kira meselesi yüzünden tartıştı. Bir süre sonra Mustafa Bilge'nin dükkanına 3 arkadaşı ile birlikte geldiği iddia edilen A.Ç., dükkanı kurşun yağmuruna tuttu.

Silahlı saldırı sonrası ağır yaralanan Mustafa Bilge ve dükkanda garson olarak çalışan Erdal Arı (22), kaldırıldıkları Gemlik Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetti. Öte yandan saldırı sırasında bacağından yaralanan döner ustası Rahim Ergün (30) ile olay sırasında müşteri olarak dükkanda bulunan Hafize Dalgıç (27), kolundan yaralanarak, Gemlik Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kumpirci dükkanına silahlı saldırı düzenleyerek 2 kişiyi öldürüp 2 kişiyi de yaraladıkları iddia edilen A.Ç. ve 3 arkadaşı, olaydan sonra kaçtı. Çevrede geniş çaplı operasyon başlatan jandarma ekipleri sanıkların peşine düştü. Olayla ilgili tahkikat sürüyor.

İHA
Yayın Tarihi : 30 Ağustos 2005 Salı 22:39:27
Güncelleme :11 Eylül 2005 Pazar 17:40:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?