25
Mayıs
2024
Cumartesi
KELES - BURSA
Belediye Sayfaları

Keles yolu tam gaz

KELES YOLUNDA ÇALIŞMALAR TAM GAZ DEVAM EDİYOR

Bursa - Keles yolu inşaatı kış gelmesine rağmen ilerlemeye devam ediyor.

Keles'i Bursa'ya bağlayan kara yolunda genişletme çalışmaları fasılasız sürüyor. Bölge için çileye dönüşen dar ve virajlı yolların düzeltilmesi için başlatılan çalışmalar neticesinde 25 kilometrelik etap tamamlandı. 55 kilometre olan mesafenin yapım çalışmalarıyla kısaltılması için de dolgu ve bazı bölgelerde kamulaştırmalar yapıldı.

AK Parti Keles İlçe Teşkilatı Başkanı Yaşar Keskin, İl Genel Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Er, İl Genel Meclis üyeleri Habil Sinan Onuk, Mehmet Keskin ve Mustafa Özdemir çalışmaları yerinde inceledi. AK Parti Keles İlçe Teşkilatı Başkanı Yaşar Keskin çalışmalar hakkında bilgi vererek, "3 yıldır ilçemizi şehre bağlayan yolda önemli mesafe aldık. Özel idare, Keles Belediyesi ve Karayolları Bölge Müdürlüğü imkanlarıyla çalışmalar devam ediyor. Bu yöre için çileye dönüşen yolu el birliğiyle yapacağız. 55 kilometrelik yolu 1 saatte alabiliyoruz. Kış aylarında karla kaplanan yollarda ulaşım büyük ölçüde tıkanıyor. 2010 yılında da özel idare kaynaklarıyla çalışmalar devam edecek. Bölüm bölüm genişleterek ve gereken dolgular yapılarak yolu uygun şartlara getireceğiz" dedi.

İl Genel Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Er ise Özel İdare olarak üzerlerine düşeni yapacaklarını ifade ederek, dağ yöresinin sıkıntılarını çözmek için kolları sıvadıklarını belirtti.

İHA
Yayın Tarihi : 3 Ocak 2010 Pazar 11:54:04
Güncelleme :3 Ocak 2010 Pazar 20:12:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?