31
Mayıs
2024
Cuma
KELES - BURSA
Belediye Sayfaları

Yangın 2 evi kül etti

BURSA'DA ÇIKAN YANGIN 2 EVİ KÜL ETTİ

Bursa'nın Keles ilçesine bağlı Dağdibi köyünde bilinmeyen bir sebepten dolayı çıkan yangında 2 ev kül oldu.

Edinilen bilgiye göre, Kelese bağlı Dağdibi köyünde Mehmet Turan ve Ali Turan'a ait evlerde çıkan yangını fark eden köylüler evde bulunan Mehmet Turan'ı çıkardı. Bir komşuda evde bulunan 5 keçiyi dışarı çıkardı. Ali Turan'a ait evde kimsenin olmaması olası bir faciayı önledi. Keles Jandarması ve Keles Belediyesi'ne bağlı ekipler yangına müdahale etti. Köylüler köyde bulunan itfaiye musluklarını açarak ilk müdahaleyi yaparken, olay yerine gelen jandarma ekipleri köylüleri organize ederek yangın söndürme

işine katıldılar. İtfaiye araçları yangını kontrol altına alırken, Büyükşehir Belediyesi'nden gelen 2 itfaiye araç yangın söndürme çalışmalarına katkıda bulundu.

Dağdibi Köyü Muhtarı Ali Gökalp, yanan evlerin tekrar onarılması için mağdur ailelere destek vereceklerini belirterek, "Köyümüzün en fakir insanının evi yandı. Can kaybının olmayışı sevindiricidir. Fakat köylümüz toplanıp Mehmet amcanın evini yapacaktır. Komşu evlere sıçramadan kontrol altına alınması en büyük sevinç kaynağımızdır" dedi.

BURSA'DA ÇIKAN YANGIN 2 EVİ KÜL ETTİ
BURSA'DA ÇIKAN YANGIN 2 EVİ KÜL ETTİ
İHA
Yayın Tarihi : 6 Şubat 2011 Pazar 15:58:03
Güncelleme :6 Şubat 2011 Pazar 17:22:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
salih IP: 78.177.110.xxx Tarih : 17.02.2011 23:17:23

bu  köy bizim   köy   fena   yandı