19
Mayıs
2024
Pazar
KELES - BURSA
Belediye Sayfaları

Köye kolilerle kitap geldi

Gazi Üniversitesi Kalıp Öğretmenliği Mezunları Derneği (GÜKOMED) üyeleri, topladıkları yaklaşık bin kitabı Keles'in Baraklı Köyü İlköğretim Okulu'na hediye etti.

GÜKOMED üyeleri yaptıkları faaliyetler çerçevesinde anlamlı bir çalışmaya imza attı. Topladıkları yaklaşık bin adet kitabı GÜKOMED Başkanı Erkan Aybaraz ve dernek yönetim kurulu üyeleri Baraklı Köyü İlköğretim Okulu'na hediye etti.

Okul Müdürü Yaşar Cesur, Köy Muhtarı Nazmi Ünür ile Baraklı Köyü Eğitime Destek Kültür ve Dayanışma Derneği (Barak-Der) üyeleri ile bir araya gelen GÜKOMED yönetimi, sohbet ederek okul ve köy hakkında bilgi aldı. Hedeflerinin ihtiyaç olan bölgelerde eğitime katkı koymak olduğunu ifade eden GÜKOMED Başkanı Erkan Aybaraz, "Bizlerde eğitim kökenli dernek üyeleri olarak ihtiyacı olan bölgelerdeki öğrencilere elimizden geldiği kadarıyla yardımcı olmak istiyoruz. Dernek olarak başlattığımız kampanya sonucu topladığımız kitapları dağ yöresinde bir okula hediye etmek istedik.

Köy derneğinin vasıtasıyla kurulan iletişim sonucu bu kitapları Baraklı Köyü İlköğretim Okulu'na hediye ediyoruz. Umarım bu kitaplar öğrencilere faydalı olacaktır. Dernek olarak bölgedeki diğer okullara da ihtiyaçlar doğrultusunda elimizden geldiğince yardım etmeye çalışacağız" dedi.

Yapılan anlamlı davranıştan dolayı teşekkür eden Barak-Der üyeleri de iki dernek arasındaki ilişkilerin daha ileriye gitmesi temennisinde bulundu. Sohbet sonrası GÜKOMED Başkanı Erkan Aybaraz, kitap ve 1 adet bilgisayarı Okul Müdürü Yaşar Cesur'a teslim etti.
 

iha
Yayın Tarihi : 19 Nisan 2009 Pazar 11:46:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?