31
Mayıs
2024
Cuma
M.KEMALPAŞA - BURSA

Alkollü şahıs hastaneyi karıştırdı

Bursa'nın Mustafakemalpaşa Devlet Hastanesi'nde, aralarında bir astsubayın da bulunduğu 3 kişinin doktor ve sağlık memurunu darp ettiği ileri sürüldü.


Edinilen bilgiye göre, alkol aldıktan sonra bilinmeyen bir sebeple kolunda kesik olan O.D. için arkadaşları ambulans istedi. 112 ekipleri, verilen adrese gittiği halde O.D. ambulansa binmedi. Bunun üzerine ambulans yaralıyı almadan hastaneye döndü. Daha sonra saat 02.30 sıralarında kendi imkanlarıyla hastaneye getirilen O.D. ile arkadaşları astsubay çavuş M.U. ve B.G.'nin, acil serviste görevli Dr. Koray Savaşeri ve sağlık memuru İsmail Ekim'i darp ettiği ileri sürüldü.

Olay, hastaneye gelen takviye polis kuvvetiyle kontrol altına alınabildi. Yaralı O.D'nin tedavisi ise ancak elleri kelepçelendikten sonra mümkün olabildi.
Darp edilerek hakarete maruz kaldıklarını beyan eden Dr. Koray Savaşeri ve sağlık memuru İsmail Ekim, şahıslardan şikayetçi oldu. O.D.'nin 275, astsubay çavuş M.U.'nun ise 174 promil alkollü olduğu tespit edildi. O.D., M.U. ve B.G. güvenlik güçleri tarafından polis merkezine götürülürken, olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

iha
Yayın Tarihi : 21 Kasım 2008 Cuma 22:53:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?