18
Mayıs
2024
Cumartesi
M.KEMALPAŞA - BURSA

Asfalt çalışması başladı

MUSTAFAKEMALPAŞA'DA ASFALT ÇALIŞMASI BAŞLADI

Mustafakemalpaşa'da Balıkesir ve Bursa caddelerinin karayolları tarafından ‘sıcak asfalt’ ile kaplanması çalışmalarının startı verildi.

Mustafakemalpaşa Belediyesi'nin girişimleri sonucunda Karayolları, Balıkesir ve Bursa caddelerinin sıcak asfalt ile kaplanması çalışmalarının startını vergi dairesinin önünden verdi. Yaklaşık 5 kilometrelik alanı kapsayan Bursa ve Balıkesir caddelerinin sıcak asfalt ile kaplanması çalışmalarının en kısa zamanda bitirileceği öğrenildi.

Çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Sadi Kurtulan bir ara asfalt dökme makinesinin direksiyonuna da geçerek bir süre asfalt döktü. İlk etap çalışmalarında sanayi senzinliği ile Anadolu İmam Hatip Lisesi arasındaki bölümün tamamlanacağı söyleyen Başkan Kurtulan, Ramazan Bayramı sonrası çalışmaların süreceğini bildirdi. Başkan Kurtulan, “Doğalgaz çalışmaları sonrasında halkımız biraz zorlandı. Ancak Bursa ve Balıkesir caddelerine dökülen bu sıcak asfalt ile caddeler pırıl pırıl, ilçemize yakışır hale gelecek” diye konuştu.

MUSTAFAKEMALPAŞA'DA ASFALT ÇALIŞMASI BAŞLADI
İHA
Yayın Tarihi : 1 Eylül 2010 Çarşamba 17:13:05
Güncelleme :1 Eylül 2010 Çarşamba 17:48:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
kirmastili IP: 85.107.124.xxx Tarih : 27.09.2010 20:42:38

 kaç gün öyle yeni gibi durabilirki ardından bi kazı çalışması yapılır