18
Mayıs
2024
Cumartesi
M.KEMALPAŞA - BURSA

Bakan Çelik belediye binasını açtı

BAKAN ÇELİK'TEN YUMURTA YORUMU

Devlet Bakanı Faruk Çelik, Mustafakemalpaşa'nın Ovaazatlı belde belediye binasının açılışını yaptı. Yumurtalı protesto olaylarını değerlendiren Bakan Çelik, "Başkasının özgürlükleri kısıtlanmadıkça hiçbir protestoya karşı değiliz" dedi.

Bakan Faruk Çelik, Mustafakemalpaşa ilçesindeki 14 Eylül İlköğretim Okulu ve Bulvarı açılışına katıldıktan sonra mahkeme kararıyla belediye olan Ovaazatlı beldesine geçti. Vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılanan Çelik, Ovaazatlı Camii'nde ikindi namazını kıldı. Çelik, ardından yeni belediye binasının açılışına katıldı. Gazetecilerin TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı Burhan Kuzu'ya yumurta atılması ile ilgili sorusuna Bakan Çelik, "Başkasının özgürlüklerini kısıtlamadıkça ve başkasına zarar vermedikçe hiçbir protestoya karşı değiliz. İnsanların özgürleşme ihtiyacı var. İnsanları daha çok özgürleştirecek adımlar atılması için çalışıyoruz" cevabını verdi.

Belediye binasının açılışına katılan Çelik, burada halka seslendi. 5 aralıktaki belediye seçimlerinde AK Parti'yi tercih ettikleri için Ovaazatlılar'a teşekkür eden Çelik, "Artık size söz verdiğimiz gibi hizmetler gelmeye başlayacak. Sizi unutmadık. Her türlü hizmetimizi sürdüreceğiz. Eskiden siyasetçilerin verdikleri sözler sigara paketlerine yazılan kelimeler gibiydi. Bizim sözümüz böyle değil. Size bir biber kurutma tesisi sözü verdik. Onun ile ilgili 3 milyon TL'lik bütçe çıkardık. En kısa zamanda tesisinize kavuşacaksınız" şeklinde konuştu.

Bakan Çelik ardından çiçeği burnunda Ovaazatlı Belediye Başkanı İlhan Gürkaş'a belediyeye ait makam aracı, kepçe, arazöz ve kamyon anahtarlarını teslim etti.

Gürkaş ile beraber yeni belediye binasına geçen Çelik, balkondan halkı selamladı.

BAKAN ÇELİK'TEN YUMURTA YORUMU
BAKAN ÇELİK'TEN YUMURTA YORUMU
BAKAN ÇELİK'TEN YUMURTA YORUMU
BAKAN ÇELİK'TEN YUMURTA YORUMU
BAKAN ÇELİK'TEN YUMURTA YORUMU
İHA
Yayın Tarihi : 12 Aralık 2010 Pazar 16:21:03
Güncelleme :13 Aralık 2010 Pazartesi 09:40:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?