27
Mayıs
2024
Pazertesi
M.KEMALPAŞA - BURSA

Belediye başkanından ilginç girişim

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Hayri Öztetikler, Cumhuriyet Başsavcılığı'na kendisi hakkında suç duyurusunda bulundu. 

Öztetikler, ilçedeki bir mahalli gazetenin 5 Eylül 2006 tarihli 'Siyasetin masrafı kamu ihalelerinden mi karşılanıyor' başlıklı haberin içeriğinde, şahsı ve AK Parti İlçe Başkanı Ali Koyuncu hakkında birtakım iddialar bulunduğunu dile getirerek, "Ben bu haberin Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından suç duyurusu olarak kabul edilmesini istiyorum. Gazetede yayınlanan söz konusu iddialar üzerine kendimi savcılığa ihbar ediyorum. Kanunlar neyi emrediyorsa o yapılsın. Ben de mahkeme neticesinde gerekli işlemleri gazete hakkında yapacağım" dedi. 

Ankara'da bulunan AK Parti İlçe Başkanı Ali Koyuncu ise, telefonla verdiği beyanatta, "Bazı kişiler karalama, yaralama yöntemiyle çalışıyor. Ama hiçbir yere varamazlar. Bizi halk biliyor, böyle şeylere tenezzül etmeyiz. Konu hakkında Belediye Başkanı Hayri Öztetikler'e katılıyorum. Gazeteyi henüz okumadım, ama haberi bana ilettiler. Cuma günü Ankara'dan döndükten sonra konuyu inceleyip, tarafımızdan da yapılması gerekenler yapılacaktır. Yapılanlar, çamur at izi kalsın felsefesinden başka bir şey değil" diye konuştu.
İHA
Yayın Tarihi : 6 Eylül 2006 Çarşamba 17:11:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?